Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Selena Gomez, Leonardo'yu İstiyor

Selale

// Paylaşılamayan Kadın //
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    2
Sinemaya el atan Selena Gomez, Leonardo DiCaprio'ya yeşil ışık yaktı.

Selena Gomez, Monte Carlo filminin kendisi için sadece bir başlangıç olduğunu söylüyor. O şimdi büyük bir film yıldızı olma yolunda. Seattle'da konuk olduğu bir radyo programında gelecekteki film kariyeri için Leonardo DiCaprio ile çalışmak istediğini söyledi.

Gomez "Leonardo'nun beni yakın zamanda arayacağını düşünmüyorum ama kendim Leonardo'yu arayıp benimle çalışıp çalışmamak istediğini soracağım. Salma Hayek'den bir arama aldım benimle çalışmak istediğini söyledi. Natalie Portman da doğurmadan önce benimle buluşmak istiyormuş" dedi.

Üst Alt