Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Selçuk İnan: 'Hayatımın en uzun mesafesiydi'

Sentinus

'boşunaymış' dedirtmeyin be insana..
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    -894
selcuk-640.jpg

İstanbul'da yaşanan terör saldırısı nedeniyle birlik mesajı vermek isteyen Selçuk İnan karşılaşmadan önce bir polis memuruyla tribünle gitmişti. Karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulunan Selçuk o anları anlattı:

"Futbol konuşmak anlamsız ve manasız bugün. Zihinsel açıdan çok kötü hazırlandık maça yaşanan olaylar nedeniyle ama düdük çalınca işimizi yapmaya çalıştık. İhtiyacımız olan bir galibiyeti almak için uğraştık. Onun dışında gerçekten çok üzgündük bazen söyleyecek söz bulamazsınız ben de o durumdayım. Tüm şehitlerimize rahmet diliyorum tüm takım adına. Yine her zaman temenni ediyoruz böyle şeyler yaşanmaz bir daha söylenecek çok fazla bir şey yok.

"NE YAPSANIZ BOŞ ASLINDA AMA..."

Taraftarlamız böyle bir şey istedi maçtan önce çağırdılar. Benim de elim ayağım boşaldı, gidemedim oraya kadar zamanın nasıl geçtiğini de anlamadım ne yapsanız boş aslında ama böyle bir şey yaptık. Oraya gidene kadar olan o mesafe hayatımın en uzun mesafesi olabilirdi.
mynet

Üst Alt