Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Selçuk: "Burak Yılmaz dengemi bozuyor"

TrabzonSpor

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    21
Galatasaray'ın yıldız oyuncusundan takım arkadaşıyla ilgili şok sözler.
G.Saray’ın geçtiğimiz sezonki şampiyonluğunda şüphesiz en önemli pay ondaydı.
Yaptığı asistler, muhteşem frikikleri ve golleriyle sarı-kırmızılıların sahadaki oyununu yönetti Selçuk İnan. Fakat bu sezona geçen yılki formundan çok uzakta başladı milli futbolcu.
Selçuk, performansındaki bu dalgalanmayla ilgili olarak şu açıklamaları yaptı:

"DENGEM ŞAŞIYOR"
“Melo'nun performansı geçen yılkinden uzakta. Melo’nun formsuzluğu, beni de etkiledi. Performansımdaki değişimin özel hayatımla ilgili olduğu söyleniyor ama böyle bir şey yok.

Burak top ne zaman ayağıma gelse çılgınlar gibi ‘Selçuk, Selçuuuk’ diye bağırıp pas istiyor, Bu durumda ben de deli gibi onu aramaya başlıyorum. O anda dengem şaşıyor. Sahada biri sürekli isminizi bağırsa siz de rahatsız olursunuz”

Mare

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    17
Ah be Burak, yapamiyorsun atamiyorsun golü bari birak Selcuk birseyler yapsin be :(. Böyle devam edersen terk edicem seni :d

Üst Alt