Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Selamın Aleyküm Ve Aleyküm Selam

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

imported_vuSLat

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    0
:66
merhabalar herkaze ben eskı uyelerden qizLiözNe tanıyanlaar var tanımayanlar ıcın kendımı kısaca tanıtayım yasım 21 bu ay sonunda Allahın ıznıyle 22 olup bı yas daha yaslanmak nıyetındeyım :) hataylıyım adım melisa songul istedıqınızle hıtab edebılırsnız egıtım durumum akşam lısesıne gıdıorm stajer ogrencıyım suan ocakta 7 ay sonra Allahın ıznıyle mezun olup yarım kalan okulumu tamamlycam. Haddım bılen bıryım kımle nasıl konusacaqımı bılrıım ve scma espırılere tahammulum yok hayatta tek affetmıyceqım sey yalan ve salak denmesıdır onun dısında slow muzıkler dınlerıım ve bulunduqum ortama kolaylıkla uyum saglarım sımdılıku kadar zaten zamanla tanısırz. Bıde okulum nedenıyle sadece hafta sonları gırebılırım foruma aılemden ayrı dayımlarla yasıorm cunku herkeze tekrar selam sımdıden hosbuldum :)

Nephthys

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    14
Tekrar hoş geldin. Her şey aynı değişen bir şey yok :)

imported_vuSLat

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    0
hg songül, seni yeniden görmek güzel ;)
saqol abcimm :)

Aramıza hoşgeldin :)
hosbuldum canm :)

Hoşgeldiniz, vuslat hayırlı olsun. Deli forumdan tanıyorum seni :)
hosbuldum canm unutulmadıqıma sevındımm :)

Bacımın bacısı bacımdır :) Hoşgeldin canım, keyifli forumlar :)
hosbuldum canım eyvAllah saqol :)
Tekrar hoş geldin. Her şey aynı değişen bir şey yok :)
saqol gülüm sevindim eski düzen olmasına :40:smile:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt