Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Şehirler Arası Otobüs Yolculuğu

keroLayn

kafa lens .honk.
Emektar Üye
  • MFC Puanı
    855
-Yanıma çenesi düşük, kilolu, yaşlı bir kadının oturmasıyla, daha da kabusumsu bir hal alan yolculuk türü.

-Eğer benim gibi asla uyuyamayan tiplerdenseniz; hayatınızı gözden geçirme fırsatı bulacağınız, binbir çeşit hayaller kuracağınız, müziğin dibine vuracağınız, bitse de insek diye son durağı büyük bir umutla bekleyeceğiniz bir yolculuk türüdür aynı zamanda..

RuHuMDaKiöKüZ

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    9,400
ben hep cam kenarı ve tek gittim geldim okula.
aynen, o başımı cama yaslayıp kurduğum hayaller, müzik, gecenin karanlığında uzayıp giden, düzgünce çizilmiş beyaz şeritli temiz siyah yollar.
hele ki mevsim kış ise molada iniyosun aşağı etraf buz ufff, nası bi üşümektir o. bi de o ayaz soğukta sigara yakıyosun ki rüzgar altında, değme keyfime.
güzel yıllardı...

Katip

"Em lil insani ma temenna"
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    4,764
Dönem dönem canımın çektiği, memlekete gidince "Allah belamı verdi" dedirten, ama hep içimizde "tam da uzun yol havası, yanında da seveceğin varken" hissi olan yolculuktur.

Pozitivizm

??☔Devil Wears Prada?☔?
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    200,440
Otobüsle değil de araba ile olursa çok daha müteşekkir olurum??
Teşekkürler?

Üst Alt