- Konum
- İzmir
-
- Üyelik Tarihi
- 29 Eyl 2015
-
- Mesajlar
- 1,638
-
- MFC Puanı
- 94
Malzemeler:
3 adet şeftali,
1 tepeleme yemek kaşığı bal,
1 yemek kaşığı limon suyu.
Hazırlanışı:
Şeftalileri soyup tavla zarından biraz büyük şekilde doğrayın,
Dondurucuya girmeye uygun bir kaba koyup dondurun,
Dondurucudan çıkarıp mutfak robotu veya rondoya alın,
Üzerine bal ve limonu ekleyin,
İçinde tane kalmayıp yumuşak bir kıvama ulaşana kadar çekin,
Hemen tüketebilir veya uygun bir kapta tekrar dondurucuya kaldırabilirsiniz.
Afiyet olsun...
3 adet şeftali,
1 tepeleme yemek kaşığı bal,
1 yemek kaşığı limon suyu.
Hazırlanışı:
Şeftalileri soyup tavla zarından biraz büyük şekilde doğrayın,
Dondurucuya girmeye uygun bir kaba koyup dondurun,
Dondurucudan çıkarıp mutfak robotu veya rondoya alın,
Üzerine bal ve limonu ekleyin,
İçinde tane kalmayıp yumuşak bir kıvama ulaşana kadar çekin,
Hemen tüketebilir veya uygun bir kapta tekrar dondurucuya kaldırabilirsiniz.
Afiyet olsun...