Malzemeler
4 dilim antrikot
2 adet kereviz
1 adet limonun suyu
Tuz
Karabiber
2 çorba kaşığı sıvı yağ
Sebze Püreli Et Tarifi
Cevizler soyulup doğranır. Üzerini geçecek kadar su konulup iyice yumuşayana dek haşlanır. Pişmesine yakın tuz ve limon suyu ilave edilip pişirmeye devam edilir. Pişince iyi*ce süzülüp karıştırma kabına alınır. Sıvı yağ, karabiber ilave edilip püre kıvamına gelene dek ezilip karıştırılır. Etler ızgara*da önlü-arkalı tuzlanıp pişirilir. Kereviz püresi ile birlikte ser*vis yapılır.
4 dilim antrikot
2 adet kereviz
1 adet limonun suyu
Tuz
Karabiber
2 çorba kaşığı sıvı yağ
Sebze Püreli Et Tarifi
Cevizler soyulup doğranır. Üzerini geçecek kadar su konulup iyice yumuşayana dek haşlanır. Pişmesine yakın tuz ve limon suyu ilave edilip pişirmeye devam edilir. Pişince iyi*ce süzülüp karıştırma kabına alınır. Sıvı yağ, karabiber ilave edilip püre kıvamına gelene dek ezilip karıştırılır. Etler ızgara*da önlü-arkalı tuzlanıp pişirilir. Kereviz püresi ile birlikte ser*vis yapılır.