-
-
-
- MFC Puanı
- 79
Bembeyaz düşlerim vardı benim Her anında sen olan ama senin hiç bilmediğin masum , sebepsiz düşlerim
Yaşamak diyorlar buna !
Ne yaşaması ? Sensiz alınan nefes zehir bana Sadece sensiz ölemiyorum o kadar
Ruhum bedenimden coktan ayrılmıs
Bilmiyorlar , zaman diyorlar,ilaç diyorlar, gecer diyorlar
Kimse anlam veremedi bende ki şu hale Delirdiğimi sanıyorlar
Kimin umrunda !
Deliyim evet Sevilecek tek yanın olmasada ölesiye seviyorum seni Delice evet Bin canım olsa binini feda edebilecek kadar Kulun olacak , kölen olcak kadar
Diyorum ama sende anlamıyorsun ki beni Gözlerime bakmasına bakıyorsun arada da , ne gördüğünü bilmiyorsun ki Çağresizlik var masum bakıslarımın altında Nemli gözlerim ayrılıgın mültecisi
Gidiceksin biliyorum Yine gideceksin Bu sefer sandıgın kadar güçlü olamayacagım ama
İlk adımında yıkılırım yere İkinci adımda ak düşer sacıma yaşlanırım Baksan gözüme telaslanırım Gitme baskasına nolur kıskanırım Dön diyemem sana Dilimden cıkmaz o tek hece cıkamaz
3 adım sonum olur hani bir şarkı varya" gitme bir adım öteye , bir adımda gurbet olur "
Gitme ! nolur gitme götürme beni ölüme
Tahmin edemeyeceğin kdr cok seviyorum seni ..
Yaşamak diyorlar buna !
Ne yaşaması ? Sensiz alınan nefes zehir bana Sadece sensiz ölemiyorum o kadar
Ruhum bedenimden coktan ayrılmıs
Bilmiyorlar , zaman diyorlar,ilaç diyorlar, gecer diyorlar
Kimse anlam veremedi bende ki şu hale Delirdiğimi sanıyorlar
Kimin umrunda !
Deliyim evet Sevilecek tek yanın olmasada ölesiye seviyorum seni Delice evet Bin canım olsa binini feda edebilecek kadar Kulun olacak , kölen olcak kadar
Diyorum ama sende anlamıyorsun ki beni Gözlerime bakmasına bakıyorsun arada da , ne gördüğünü bilmiyorsun ki Çağresizlik var masum bakıslarımın altında Nemli gözlerim ayrılıgın mültecisi
Gidiceksin biliyorum Yine gideceksin Bu sefer sandıgın kadar güçlü olamayacagım ama
İlk adımında yıkılırım yere İkinci adımda ak düşer sacıma yaşlanırım Baksan gözüme telaslanırım Gitme baskasına nolur kıskanırım Dön diyemem sana Dilimden cıkmaz o tek hece cıkamaz
3 adım sonum olur hani bir şarkı varya" gitme bir adım öteye , bir adımda gurbet olur "
Gitme ! nolur gitme götürme beni ölüme
Tahmin edemeyeceğin kdr cok seviyorum seni ..