-
-
-
- MFC Puanı
- 200,440
@Satürn canım yeni yaşın sana güzellik huzur, sağlık, aşk versin ve her zaman mutlu olman dileğiyle, iyi ki doğdun ???????❤
Çoook teşekkür ederim canım benim ❤? çok mutlu ettin beni ?Ekli dosyayı görüntüle 11196
Ekli dosyayı görüntüle 11197
@Satürn canım yeni yaşın sana güzellik huzur, sağlık, aşk versin ve her zaman mutlu olman dileğiyle, iyi ki doğdun ???????❤
Teşekkür ederim canımm? çok sağol sende iyi ki varsın? hep beraber inşallah?@Satürn tatlim nice mutlu yillara guzelik dolu yaşların olsun iyiki varsin fıstık hep.mutlu olman dilegiyle iyiki dogdun cnmm ?❤??????????????
Çoook teşekkür ederim Cem güzel düşüncelerin için?Doğum günün kutlu olsun buket, sevdiklerinle birlikte sağlıklı ve mutlu nice yaşlara inşallah
Teşekkür ederimYaşadığınız süre boyunca;
1.Ömrünüz uzun ve bereketli
2.Hayırlara vesile
olsun....!!!
Çok sağol FatihMevkitaşım doğum günü kutlu mutlu olsun @Satürn Rabbim gönlüne göre versin
teşekkür ederimNice senelere doya doya sevdiğinle hayatını yaşamanı dilerim. Sevdiklerinle mutlu bir ömrün olsun. Sevgiler falan ?
Ben senin doğum gününü atlamışım canım evet haklısın affedersin?Her yeni yaşında mutluluğa uçarak ulaşmanı, geleceğin sana kalbindeki tüm dilekleri vermesini diliyorum. Doğum günün kutlu olsun canımmmm. ??? ????
@Pozitivizm bana hiç böyle yapmadın gözümden kaçmadı da neysee. :d