Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Saruhan Hünel Sevgilisini Dövdü

Peony

Onursal Üye
  • MFC Puanı
    29,224
suruhan-unal_6812.jpg

Sözcü gazetesinde muhabirlik yapan Edda Sönmez, Beşiktaş'ın eski oyuncusu Pascal Nouma ile röportaj yaptı. Birlikte çektirdiği fotoğrafları da sosyal medyada yayınladı.

pascal_7104.jpg

OYUNCU SEVGİLİSİ KISKANÇLIK KRİZİNE GİRDİ​

Bunu gören ve 6 aydır birlikte olduğu ünlü sinema ve dizi oyuncusu Saruhan Hünel, kıskançlık krizine girdi. Daha önce de birkaç kez dövdüğü Sönmez'i hastanelik etti.​

GAZETECİ SEVGİLİ ŞİKAYETÇİ OLDU​

Son saldırının ardından Kartal'daki Anadolu Adalet Sarayı'nın yolunu tutan Sönmez, savcılığa suç duyurusunda bulundu. Sönmez, "Daha önce de 4 kez saldırıya uğradım. Mesleki kaygılar nedeniyle şikayetçi olmadım. Ama şimdi, darp olayına ilişkin vücudumun çeşitli yerlerinin fotoğraflarını çektim, dosyaya sunacağım" dedi.

edda-sonmez_5487.jpg

AĞLAYARAK YALVARDIM, TEKMELEMEYE DEVAM ETTİ​

Sönmez, Pascal Nouma ile yaptığı röportajın fotoğraflarını sosyal medyada paylaşması üzerine, Hünel'in önce telefonla hakaretler edip ardından da Üsküdar'daki evine gelerek kendisini darp ettiğini iddia etti. Sönmez, "Kapıyı açar açmaz tekme ile vurmaya başladı. Yere düştüm, yüzümü kapattım. Bu şekilde vurmaya devam etti. Vücudumun her yerine tekme attı. Ağlayarak beni bırakması için yalvardım. Ama beni bu hale getirdi" dedi.

saruhan-hunel_4288.jpg

"DÖVERKEN FITIK OLDUM"​

Bu saldırıdan bir süre sonra Hünel'in kendisine "Seni döverken belimi incittim ve fıtık tedavisi olmaya başladım" diye mesaj attığını belirten Sönmez, koruma istedi. Ayrıca Hünel'in cezalandırılmasını ve evine yaklaştırılmamasını talep etti.​

ensonhabercom​

Elif

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    359
Bu bir insan erkeği degildir, aynı zamanda çağımızdaki hayvanlardan da olamaz fakat no women no cry şarkısını yanlış anlamış olabilir. Belki de tam anlamıyla bir erkek de değildir. Dediğim gibi, henüz kategoriye girememiştir.

Üst Alt