Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Şarkıcı Teoman Burcunuzu Yorumlarsa...

-Ruhefza-

Parçaladım peş peşe, söylediğin sözcükleri.
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    189
Balık: Hayalperestsin, iyi kalplisin ama çabuk incilebilirsin. Rahatlamak için Renkli Rüyalar Oteli’ni dinlemelisin.

Aslan: Doğru kişiyi beklemeye devam et. Sevgilinle Aşk Kırıntıları dinleyeceğin güzel günler çok yakında.

Yengeç: Onu düşünmeyi bırak artık. Her güzel şey bitermiş aşk nedensiz sevmekmiş…

Kova: Her hafta mutlaka Martıları dinler. Farklı yapısı onu özel kılar. Dostları onun için çok önemlidir.

İkizler: Aşk olmadan yaşayamaz. Tek Başına dans dinlerken hem hüzünlenir hem eğlenir. Asi ve deli doludur.

Terazi: Uçurtmalar onun şarkısıdır. Sahte sözlerle onu kandıramazsınız. Hayatı sevdikleriyle anlam kazanır.

Oğlak: Sever, bekler, özler. Teoman sözü “Onun her anı heyecan dolu beni üzdüğü zamanlarda bile yokluğunu hissetmek beni korkuturdu.”

Başak: Ne yaparsanız yapın bir başağı üzmeyin. Çok gençsin çok gerçeksin bu yüzden çok güzelsin.

Boğa: Sabredersen istediğin hayata kavuşacaksın. Aşkın yaşam destek üniten onu kaybetme.

Akrep: Tesadüfler senin hayatını değiştiriyor. Onu bu kadar sevmen seni ilerde üzebilir, kendini kontrol etmelisin.

Koç: Bir şey sevmeye değerse ölmeye de değer mi? Herkes senin gibi iyi kalpli değil. İnsanlara çabuk güvenme hassassın, üzülürsün.

Yay: Çok düşünme. Senin değer verip, inandığın dostların canını yakabilir. Ama sevgilin sana deliler gibi aşık, kıymetini bil.

Teoman’ın Mavi Kuş ile Küçük Kız şarkısıyla huzur bulanlar => Tüm Burçlar​

Miyamoto

Ne Araftayım.. Ne Diyarda.., Siyah Bir Gecede..,
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    41
Başak: Ne yaparsanız yapın bir başağı üzmeyin. Çok gençsin çok gerçeksin bu yüzden çok güzelsin.

Güzel burcum benim yaa :D

Gece

...
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    805
Akrep: Tesadüfler senin hayatını değiştiriyor. Onu bu kadar sevmen seni ilerde üzebilir, kendini kontrol etmelisin.

:f4:

Joe.

.
Emektar Üye
  • MFC Puanı
    406
Yay: Çok düşünme. Senin değer verip, inandığın dostların canını yakabilir. Ama sevgilin sana deliler gibi aşık, kıymetini bil.

Sevgilim yok sevenlerim var , e şimdi nolacak ? :f2:

-Ruhefza-

Parçaladım peş peşe, söylediğin sözcükleri.
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    189
İkizler: Aşk olmadan yaşayamaz. Tek Başına dans dinlerken hem hüzünlenir hem eğlenir. Asi ve deli doludur.

Asijuliet nickim boşuna değilmiş o zamn :p

Müzik

''İçimdeki Polyanna 'yı Yedim''
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    75
Boğa: Sabredersen istediğin hayata kavuşacaksın. Aşkın yaşam destek üniten onu kaybetme.:f6:

Peony

Onursal Üye
  • MFC Puanı
    29,224

:rolleyes:

Üst Alt