-
- Üyelik Tarihi
- 29 Tem 2015
-
- Mesajlar
- 2,530
-
- MFC Puanı
- 310
Yapılan araştırmalarda sıkça sarımsak yiyenlerin soğuk algınlığına yakalanma riskinin %70 daha az olduğu görüldü.
Sarımsak ayrıca tansiyonu dengeler ve içerisinde bulunan yüksek orandaki antioksidanlar sayesinde Alzheimer ve demans riskini azaltır.
Günde 6 diş kavrulmuş sarımsak yediğinizde ise vücudunuza inanılmaz bir takviye sağlamış oluyorsunuz. Sarımsağı yedikten sonra olanlar:
1. saat: Vücudunuz sarımsağı sindirir ve içindeki besleyici maddeleri emer.
2. ve 4. Saat: Sarımsağın içinde bulunan ve vücudunuzun emdiği besleyici maddeler vücudunuzdaki kanser hücreleri ve serbest radikallerle mücadele eder.
3. ve 6. Saat: Metabolizma hızınız artar. Vücudunuzdaki yağlar erimeye başlar ve fazlalık sıvılar vücuttan atılır.
4. ve 7. Saat: Sarımsağın antibakteriyel faydaları etkisini göstermeye başlar ve kan dolaşımına karışır. Sarımsak vücuttaki bakterilerle savaşmaya başlar.
5. ve 10. Saat: Sarımsakta bulunan besleyici maddeler oksidasyon oluşma riskini azaltır.
6. ve 24. Saat: Sarımsağın içindeki besleyici maddeler sayesinde:
1-) Kolesterol düşer.
2-) Kalp sorunlarına neden olan damar tıkanıklıkları önlenir.
3-) Tansiyon dengelenir.
4-) Sinir sistemi güçlenir.
5-) Vücuda ağır metallerin girmesi engellenir.
6-) Kemikler ve eklemler güçlenir.
7-) Daha az yorgun hissedilir.
Vücudunuz daha atletik olur.
9-) Hücreler sağlığına kavuşur.
Bu süreç boyunca bolca su içmek, sağlıklı şeyler yemek, kolay sindirilebilen besinler, kırmızı et ve mutlaka tüketecekseniz rafine şeker tüketmek çok önemli.
Kavurmak için ise, Sarımsağı tepsiye koyun ve 350 derecede yumuşak kıvama gelene kadar pişirin.
Sarımsak ayrıca tansiyonu dengeler ve içerisinde bulunan yüksek orandaki antioksidanlar sayesinde Alzheimer ve demans riskini azaltır.
Günde 6 diş kavrulmuş sarımsak yediğinizde ise vücudunuza inanılmaz bir takviye sağlamış oluyorsunuz. Sarımsağı yedikten sonra olanlar:
1. saat: Vücudunuz sarımsağı sindirir ve içindeki besleyici maddeleri emer.
2. ve 4. Saat: Sarımsağın içinde bulunan ve vücudunuzun emdiği besleyici maddeler vücudunuzdaki kanser hücreleri ve serbest radikallerle mücadele eder.
3. ve 6. Saat: Metabolizma hızınız artar. Vücudunuzdaki yağlar erimeye başlar ve fazlalık sıvılar vücuttan atılır.
4. ve 7. Saat: Sarımsağın antibakteriyel faydaları etkisini göstermeye başlar ve kan dolaşımına karışır. Sarımsak vücuttaki bakterilerle savaşmaya başlar.
5. ve 10. Saat: Sarımsakta bulunan besleyici maddeler oksidasyon oluşma riskini azaltır.
6. ve 24. Saat: Sarımsağın içindeki besleyici maddeler sayesinde:
1-) Kolesterol düşer.
2-) Kalp sorunlarına neden olan damar tıkanıklıkları önlenir.
3-) Tansiyon dengelenir.
4-) Sinir sistemi güçlenir.
5-) Vücuda ağır metallerin girmesi engellenir.
6-) Kemikler ve eklemler güçlenir.
7-) Daha az yorgun hissedilir.
Vücudunuz daha atletik olur.
9-) Hücreler sağlığına kavuşur.
Bu süreç boyunca bolca su içmek, sağlıklı şeyler yemek, kolay sindirilebilen besinler, kırmızı et ve mutlaka tüketecekseniz rafine şeker tüketmek çok önemli.
Kavurmak için ise, Sarımsağı tepsiye koyun ve 350 derecede yumuşak kıvama gelene kadar pişirin.