Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Şanzel Çetin’den cinayet itirafı

DarkWoman

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    58,692

Çatlak Şanzel” ismiyle tanınan şarkıcı Şanzel Çetin, program yapımcısı Armağan Çağlayan’ın YouTube’daki programına konuk oldu. Şanzel’in bir doktoru öldürdüğünden bahsettiği program sosyal medyada tepki çekti.

Kamuoyunda “Çatlak Şanzel” ismiyle bilinen şarkıcı Şanzel Çetin, Armağan Çağlayan'ın YouTube'daki programında tepki toplayan ifadeler kullandı. İşlediği bir cinayeti anlatan Şanzel, babaannesinin ölümünden sorumlu tuttuğu doktoru nasıl öldürdüğünü anlattı.

UZUN SÜRE HAPİS YATTIM

Şanzel: “Babaannem yanlış ameliyatla vefat etti ve babaannemi öldüren doktoru öldürdüm. 7 sene 2 ay 10 gün cezaevinde yatarak kurtuldum, ondan sonra da alışkanlık yaptı. Birkaç kere de yaralamadan cezaevine girdim” dedi.

“ONDAN SONRA ALIŞKANLIK YAPTI”

Çetin sözlerine şu şekilde devam etti, “Ondan sonra alışkanlık yaptı, birkaç kere de yaralamadan girdim” dedi. Şanzel Çetin’in bu ifadeleri sosyal medyada büyük tepki toplarken, Çetin’in sözlerine kahkaha atan Armağan Çağlayan da eleştiri oklarının hedefi oldu.

Brida

- koyu lacivert -
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    7,869
17 yaşında yaptığı bir hatadan bahsediyor kadın buraya kadar anladım. Ama sonrası kahkaha atılması gereken bi durum değil hakikaten. Fakat trajikomik olduğu bir gerçek. Eleştirilecek bişey yok, adam işini yapıyor. Bundan daha çok eleştiri alacak konular var, abartmasınlar.

Üst Alt