-
-
-
- MFC Puanı
- 297
Sanal aşklar gerçek olmaz diyenler en büyük yalanı söylüyorlar
Yaklaşık 1.5 seneden fazla süredir sürdürdüqüm bi ilişkim war
We ALLAHIMA şükürler onu buldum .
Şu anda 19 yaşındayım Lise 1 in yazında internet üzernden tanışıp çocuk aklıyla sürdürdüqüm 2 aylık bi ilişkim wardı we bitti
Üzerinden 2 sene geçtikten sonra aynı kişiyi yine ben internet sayesinde buldum
Normal iki arkadaş gibi konuşuyorduk Senler geçsede onunla konuşmaya o kadar susamışım ki bi merhabasına
Bi süre sonra flört etmeye başladık Ama 1 hafta on gün sürmedi Ayrılmak İstedi
Bunun üzerine onu o kdr çok aradım Ama her seferinde suratıma teL kapandı
Bende onu aramamak için hat deqiştirdim Biliyordum beni merak edicekti Onu unutmak için başkası ile görüştüm Asrın hatasıydı bnm için çnkü unutamadım..
Bi gün Sahilde dolaşırken sadece bi caqrı attım tek bi çaqrı Sanki bni aramayı bekliyor gibi hemen aradı
Bana nerdesiN BİTANEM sen dedi içimin yaqları eridi Sahilde çocuklar gibi oynamaya başladım Hemen ewe gittim hattı açmak için o gun içinde awea bayiine 3 defa gittim geldm
üniwesite sınavına girdiqim zaman yanıma geldi Bende onun yanına gittim aynı yerde 1 sene okuduk onun okulu bitti o kadar alıştım ki her gün onu görmeye şimdi o kadr koyuyor ondan uzakta olmak
onu canımdan kanımdan çok seviyorum . hemde çok
..YüReqimdeKi ezqiM
Alıntı
Yaklaşık 1.5 seneden fazla süredir sürdürdüqüm bi ilişkim war
We ALLAHIMA şükürler onu buldum .
Şu anda 19 yaşındayım Lise 1 in yazında internet üzernden tanışıp çocuk aklıyla sürdürdüqüm 2 aylık bi ilişkim wardı we bitti
Üzerinden 2 sene geçtikten sonra aynı kişiyi yine ben internet sayesinde buldum
Normal iki arkadaş gibi konuşuyorduk Senler geçsede onunla konuşmaya o kadar susamışım ki bi merhabasına
Bi süre sonra flört etmeye başladık Ama 1 hafta on gün sürmedi Ayrılmak İstedi
Bunun üzerine onu o kdr çok aradım Ama her seferinde suratıma teL kapandı
Bende onu aramamak için hat deqiştirdim Biliyordum beni merak edicekti Onu unutmak için başkası ile görüştüm Asrın hatasıydı bnm için çnkü unutamadım..
Bi gün Sahilde dolaşırken sadece bi caqrı attım tek bi çaqrı Sanki bni aramayı bekliyor gibi hemen aradı
Bana nerdesiN BİTANEM sen dedi içimin yaqları eridi Sahilde çocuklar gibi oynamaya başladım Hemen ewe gittim hattı açmak için o gun içinde awea bayiine 3 defa gittim geldm
üniwesite sınavına girdiqim zaman yanıma geldi Bende onun yanına gittim aynı yerde 1 sene okuduk onun okulu bitti o kadar alıştım ki her gün onu görmeye şimdi o kadr koyuyor ondan uzakta olmak
onu canımdan kanımdan çok seviyorum . hemde çok
..YüReqimdeKi ezqiM
Alıntı