Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Saç Dolgusu Hakkında Bilgilendirme

estetikistanbul

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    100
Saç dolgusu Sürekli salınımlı ilaç teknolojisi ile üretilmiştir. Saç dolgusu iki haftada bir olmak üzere 4 kez enjeksiyon tekniği ile uygulanır. Saç dolgusu hem erkeklerde hem de kadınlarda görülen alopeside oldukça etkilidir.

Erkeklerde ve kadınlarda görülen seyrek saç ve saç dökülmelerinde uygulanan etkili bir yöntemdir. Saç dolgusu özellikle saç ekimi sonrası kalıcılığı ve başarı oranını arttırmak için tercih edilmektedir.

A qui s'adresse la greffe de cheveux.jpgA qui s'adresse la greffe de.jpgAfro-Hair-Transplant.jpgafro-sac-nedir.jpgavantages-greffe-implants-barbe.jpgbenim.jpgclean-skin-woman-cosmetic-portrait-J7FX3EN-1.jpg

Saç dolgusu, alopesi hastalarının kombine tedavisinde saç dökülmesini önlemenin sinerjik etkisi için de kullanılmaktadır.

Saç dökülmesine uygulanan saç tedavisi, saç ekimi, Kök hücre tedavilerine bir yenisi olarak eklenen saç dolgu maddesi, saç kökü hücrelerinin büyümesini sağlayan HGF ve VEGF büyüme faktörlerini uyararak genlerin ekspresyonunu sağlar.

IGF-1 ve FGF-7 üzerinde uyarıcı bir etki yaratarak protein ekspresyonu ile saç büyümesini uyarır. DKK-1, IL-6 ve TGF-b1'in durmalarını azaltarak saç dökülmesi ile ilgili genlerin ekspresyonunu baskılar.

Saç dökülmesinin türü ve süresine göre hangi uygulamanın sizin için doğru olduğuna doktorunuzun karar vermesi elbette en doğrusudur. Muayeneden sonra en doğru yöntem seçilecektir. Saç dolgusu;

Moderatör tarafında düzenlendi:

TRWE_2012

لِيَغْفِرَ لَكَ اللّٰهُ مَا تَقَدَّمَ مِنْ ذَنْبِك
Moderatör
  • MFC Puanı
    16,230
Moderatör Notu:

1.Türkçe içerikli bir web forum sitesinde , Türkçe'den hariç yabancı dil'de konu açılmamalıdır.
2.Konu başlıklarında özel kurum/şirket isimleri yazılmamalıdır.

Eğer bir daha böyle tarz konu açanlar olursa, yönetim'in belirlemiş olduğu kurallar çerçevesinde , Moderatör olarak gereğini yaparım.

Kimse ve hiç kimse, başkasının emeğinin üzerinde kendisine çıkar/reklam sağlayamaz....!!!

Yapılan İşlemler;

1.Konu Romence'den Türkçe'ye çevrildi.
2.Konu başlığı tamamen değiştirildi.

TRWE_2012
Moderatör

estetikistanbul

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    100
Yabancı makale olduğunu ben konustum kardesim özgün makale birebir kendim yazdırdım ben seo uzmanıyım 2000 den bu yana bu işi yapıyorum dediğin yabancı konu açılmamalı dedinya bununla ne alaka? Yabancı konu açıldığında ne gibi zararları oluyor bana bir söylermisin?

TRWE_2012

لِيَغْفِرَ لَكَ اللّٰهُ مَا تَقَدَّمَ مِنْ ذَنْبِك
Moderatör
  • MFC Puanı
    16,230
Yabancı makale olduğunu ben konustum kardesim özgün makale birebir kendim yazdırdım ben seo uzmanıyım 2000 den bu yana bu işi yapıyorum dediğin yabancı konu açılmamalı dedinya bununla ne alaka? Yabancı konu açıldığında ne gibi zararları oluyor bana bir söylermisin?
Bence bu konuda tartışmamalısın.Sen SEO isen, biz de 1998'den beri deneyimli forum kullanıcısıyız vesselam

MADDE 2 - FORUM KATEGORI KURALLARI

Kural 4) Konu başlığı açılırken Türkçe imla ve dil kurallarına uyulması zorunludur. Aksi durumda kategori yöneticilerinin düzeltme hakkı bulunmaktadır.

Kural 13) Forum kategorilerine içeriği gereksiz ve anlamı olmayan konuları açmamaya özen göstermelisiniz. Böyle bir durumda açılan konu başlığı yöneticiler tarafından silinecektir.

Kural 15) Konu başlıkları altında ikili tartışmalara girmek kesinlikle yasaktır. Böyle bir durumun yaşanması halinde tartışmaya sebep olan mesajlar silinecektir. Ve bu konu da yöneticiler üyelere yaptırım uygulama hakkına sahiptir.

MADDE 3 - KATILIMCI (ÜYE) KURALLARI

Kural 7) Türkçeyi mümkün olduğunca doğru kullanmaya gayret ediniz. Yöneticilerin uygunsuz kullanımları düzenleme veya silme hakkı bulunmaktadır.

Bak imdi ben senin konunu Kural 13,Kural 15 ve Kural 7 'ye dayanarak direkt silebilirdim ama silmedim, vaktimi ayırdım ve çevirisini yapıp yabancı versiyonu değiştirdim.Bu benim sana olan saygımı gösterir.Her moderatörün bunu yapacak diye bir zorunluluğu yoktur.

Bu mesaj'dan sonra senle tartışmayacağım....İstediğini yazabilirsin.

Saygılarımla

Son düzenleme:

estetikistanbul

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    100
Brawo güzel yapmışsın moderatör değilde ben seni İBB başkanı zannettim o kadar egolu konusuyosunki nedir bu kibir anlamadım!! Sen bi nefes al kardeslik heycanmı yaptın anlamadım.. Ben neden yabancı ekledim biliyormusun? Bilmiyosun yurt dışındada FORUM duyulsun bu konulardanda insanlar ziyaret etsin burayı diye yabancı yazdım.

Üst Alt