Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

S.a Gencler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

LeoJeLy

Üyeliği durduruldu!
Üyeliği durduruldu!
  • MFC Puanı
    0
Adim; Berat
Soyadim; Kervan
Yas; 13
Hobiler; Forumlarda Gezmeyi Cok Severim Arkadaslar Mesela ForumTR...Sonra Ders Calismayi,Photoshop Yapmayi,En cokta Arkadaslarimla Gezmeyi.
Neler Dinlerim; Genellikle Rap Dinlemeyi Severim Gavurlarin Sarkisi Olarak SkriLLeX i Dinlerim Eskiden Selena GomeZ ve TayLoR SwifT Dinlerdim
Burayı Nerden Buldum ; Öyle Birden Aklıma Geldi Üye Olmuşum Zaten
Nereliyim Neresindenim ; Ben Kayserinin Hisarcik Bolgesindenim Aslinda Hisarcik Erciyesin Altindan Bir Koy Ve Yerimden Memnunum
Bu SiteDeki Amaclarim ; Son Derece Destek
Hayatimdan Kisa Bir Bolum ; Imam Hatip Okuyorum,Insanlara Yardim Etmeyi Severim, vB.
Arkadaslar Merak Ettiklerinizi Sorabilirsiniz Cekinmeyin Bu Kadar PC ye Gecince Daha Cok Bilgi Vericem Keyifli Forumlar

3 sitem var

bu yetkili işlerinde baya başarılıyım
Maya; ZaiL; wItameN;

Mod Başvurusu Yaptım Bakarmısınız . Bide Kalıcıyım Ve beni bilen bilir

LeoJeLy - Google'da Ara

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt