Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Rüzgarın Getirdiği Türkü

diShy

~ یơυℓℓεss ..
Onursal Üye
  • MFC Puanı
    79
Biliyorum
virgs.gif
adresim ve telefonumu çoktan unuttun ama;ben yine de yazıyorum bu mektubu.

Kayalıklardaki karanlık kapının önünde
virgs.gif
iyi yürekli kelimelerimden başka.Sizin için ayaklarımla yol açtım karda.Birden duyumsadım arkamdaki boşluğu.Dönüp baktım ki arkamda yoksunuz.Sizi görme isteği sardı beni ve oturdum bu mektubun başına...

Ama! kar gittikce yükseldi karların arasında.Ortaya çıktığınızda erkenci kuşlar gibi el sallayıp sadece haykırdınız bana"Kaç kurtar kendini
virgs.gif
mutsuzluk ahmaklıktır.Bir günde geçilir kardan güneşe."

Erimemeli dostlar
virgs.gif
hiç yoktun zaten.Eski bir kasetteki bizim şarkımız alıp götürdü beni senden.Ümitlerim ve seni bekleyişlerim geçmişte bile yoktu kibugün olsun.Sürekli bir nöbetçi vardı aramızda ikimizden birini vuruyordu hatalarında ve ikimizden biri ölüyordu defalarca ama bilmiyorum kim?

Mevsimlerden hep hüzün
virgs.gif
eski günlerim bir türküye sığındı bugünde ondan dayanamadı bu kelimeler.

Hatırlıyor musun bir gün?

Hatta her gün desek daha doğru olur.Sorumsuzluğumdan sürekli sorumsuz kalmıştık ama yine de yenilmemiştik hayata.Zamana karlara inat bir de fotoğraf çektirmiştik o günlerde.Alıp cantamıza mutluluğu tatlı yemeğe bile giderdik Tokat'ın o küçük dükkanlarına.Oysa şimdi;

ŞİMDİ! Bir İstanbul akşamı yorgun penceresinde maziye dalıp dalıp gitmelerimsin artık.Ne o küçük tatlıcılar
virgs.gif
kanayan bir gül misali saçlarıma taktığım suskun çığlıklarıyla inleyen şu kemanın hayatla yüzleşen yanları içindeyim.

Biliyorum hiç hoşuna gitmeyecek benden sana gelen bu mektup yanılışım yenilişim.Çünkü hep ezdin sen benden sana gelicek kelimeleri.Onun için bu defa"bir şiirin şişesine "koydum bu mektubu.Ve sulara bıraktım
virgs.gif
belki ezemezsin ümidiyle.Sonra da yönünü değiştiremediğim rüzgarı salıverdim arkasından.İkimizde biliyoruz ki isyana yönelicek olsak ta evrenin ve rüzgarın yönünü değiştirmek mümkün değil...

Sonra o günlerdeki fotoğraflar geçti elime.Gözlerine baktım
virgs.gif
ellerine baktım.Parlamaktaydı gözlerin.Ellerinde ise geçmişi silen bir kararlılık vardı...

Öyle çok umut verdin ki bana kendinden bu yenilenmiş benliğinden.Mutluluk duydum hep geçmişe baktıkca.Mektup yazmak istedim işte o an.YAZMA!Diyecek oldum kendime
virgs.gif
bir şey söylemedin yaşadıklarımızın üstüne.....

Bense öyle kaptırmıştım ki kendimi yeni öyküne
virgs.gif
dudakların bize özgü o eski dilde.

"Dediler yalnız mısınız birbirlerine"

"Evet
virgs.gif
dedik.yalnızız birlikte"

Kaç kişi olursak olalım yalnızız yine o eski günlerle...

Ama diyorum ya!hiç bir zaman zedelenmedi bugünlerim ne de yarınlarım seni andıkça.Hiç üzülmedim geçmişi bu güne getirirken
virgs.gif
mutluydum hatta o eski şarkıları mırıldanırken.Paylaşmak istedim sadece senle.Ve yine o eski günlere gönderdim gelen rüzgarla.Çünkü onlar dünde mutluydu.Bugün ve yarınlar onlara göre değildi.Anılardı bugünlerde yaşayan.

İşte bana verdiğin sevgi ve dostluk içinde büyüyüp sonsuzluğa inandığım gökyüzü gibi olunca seni içime sığdıramayacığı anladım.Ve geçirdiğimiz güzel günleri bir mektuba sığdırdım.Sonra da martıların kanadına yükledim.Çünkü gökyüzü martılarındır
virgs.gif
inatla kürüsün sizi eriten karları....

Nöbetçileri o vursun bu defa.Kardan bir ev yapsın dostları için.Sessiz bir sesle bağırsın bir yere sığınalım diye VE BIRAKTA NÖBETÇİLER GİRMESİN DOSTLUKLARIN ARASINA..

Neyse!artık kaçıyorum ben;düşüyorum belkideçatıdan
virgs.gif
duvardan içeri vuran düşler gibi.Ve ikimizden birini öldürüyorlar...

Ama SEN! kendine iyi bak deplasman yakışıklısı.Aman beyefendinin yarın maçı var misali hiç üzülme.Ve toplara hızlı vurma o omzunu hep koru...

Belki yarınlarda ona değer veren biri daha olur.Mutlu ol emi...

Sığındığım en kuytularda adını bilmek
virgs.gif
dostum ve illede arkadaşım"

Düşünüyorum da şimdi
virgs.gif
dostlara bilmiyorum kimler var orada ama onlarada selam.Hatta ordaysa aile doktorumuza ve derede beslediği balıklara da selam söyle benden......

NOT;Acı olan aslında bu mektupta mektubun ait olduğu kişi tarafından hiç okunmamış olması

Üst Alt