Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Rüyada Şişman Görmek

Peony

Onursal Üye
  • MFC Puanı
    29,224
Rüyada Şişman Görmek

7glNjY.jpg

Rüyada şişman olduğunu görmek zengin olmaya, izzet ve şerefe, din ve dünya kuvvetine, şişman birini görmek, bu nitelikte birine delalet eder.Rüyada şişman birini görmek, zengin, varlık sahibi bir kimseye işarettir. Rüyada şişmanladığını görmek, maddi ve manevî yönden güçlenmeye, mal artışına ve zenginliğe işarettir.

Bazen rüyada şişmanladığını görmek, halkın beğenisine, itibar artışına ve iyi bir şöhrete işaret eder.Rüyada şişmanladığını ve üzerinde sarı elbise bulunduğunu görmek, bir hastalığa yakalanıp bundan şifa bulmaya işarettir. Rüyada şişman görmek bir başkasını şişman görmek refah anlamına gelir.Şişman olmak, şişman olduğunu görmek hayatınızda bir şanslı değişikliği ya da daha hoşgörülü olmaya başladığınızı ifade eder.

Rüyada kendinizi olağandan daha çok şişmanlamış görmek, işlerinizin yoğunluğu yüzünden çok fazla yorgun olduğunuza ve sağlığınız için mutlaka bir müddet dinlenmeye ve ihtiyacınız bulunduğuna delalet eder. Rüyada şişman olduğunu gören kimsenin, malı artar. Şişmanlığı ile beraber, üzerinde sarı elbise olduğunu gören kimse ise, hastalanır. Sonra o hastalıktan iyi olur. Bazı tabirciler, şişmanlık izzet ve yüceliğe, bazıları da din ve iman kuvvetine işarettir, dediler. Bazı tabirciler ise şişmanlık rüya sahibinin halk içerisinde beğenilmesine, kadir ve şanının yüce olmasına işarettir, dediler.

Sezen

Ne Diyosak O....
Emektar Üye
  • MFC Puanı
    29,008
çok fazla yemek yedigimde korkudan görüyorum genelde onda da kesin üstüm acık kaldı diye kendimi teskin ediyorum :D

Üst Alt