Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Ruj.

Ruj

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    11
İsim:Müge
Soyisim:Hatun
Önceden bulunduğu IRC sunucuları:2003 yılında bşlayan bu macera Dal.net ve Ayna.org ile başladı.1 2 sene orada geyik yaptıktan sonra 2 3 yıl Mavigezegen.com dışında hiç bi yere girmedim taaa ki Ozan siteyi kapatınca Zurna.net'e başladım orda da 2 3 yıl takıldıktan sonra sadece ircforumlari.net'te yönetici kadrosunda zamanımı geçirdim.Aralarda sürekli olmasa da Geveze.org,Sohbet.net'e girdim.
O sunuculardaki vasıfları: Dal.net ve Ayna.org'da kanal sorumlusu,Zurna.net ve Sohbet.te dj,Zurna.net forumda uzun süre yönetici,Geveze.org'ta sadece nicki düşmesin diye giren zati muhteremdim.
Şu anda aktif olduğu IRC sunucuları(varsa):Arada oyun oynamak için Zurna.net'e giriyorum.
O sunuculardaki vasıfları:Usercik.
Kendisi hakkında söylemek istedikleri:Pozitif enerji aldığım insana kapım sonuna kadar açık gerisi umrumda dahi değil.Yıllardır takıldığım bu platformlarda çok iyi ve sağlıklı dostluklar kurdum.Herkesle muhatap olmadım herkesi sevmedim bi çok zaman soğuktumda bu da insanlarda saçmasapan düşünceler yarattı ama içimden gelmeden kimseye canım cicim yapmadım ne kadar sahte platformda olsakta sahte yaşamadım hiçbişeyi.Bu alemde tanıştığım her bi arkadaşımı çok seviyorum.Hatta onları bu alemde değil kendi hayatıma dahil ediyorum.

AsiL

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    209
başkalarına göre farklısın ben öyle düşünüyom .. belkide yanılıyorumdur.

• Beğen
Tepkiler: Ruj

wItAmEn

˙ʞǝɯǝןzı iɹɐןuɐןo ıuǝq ɹoʎüɹüʇsüʞ ..
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    66
Ruj Güzel bi künye ellerine sağlık, memnun oldum müge hanım.

• Beğen

Aura

DüşŁєrimden İbɑrєtsiη
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    52
Başarılar Ruj iften olan ruj sensin demek :) güzel bir künyen var devamını dilerim.

• Beğen

cLaS

Yarım Kalmış cümleyim
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    36
Yeterince açıklayıcı olmuş başarılar

Üst Alt