Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Romeo ve Juliet

Sindy

꧁༒ ♡ fσrum mєlєgí ♡ ༒꧂
Süper Moderatör
  • MFC Puanı
    64,091
Bir maSaL kahramanıydık belki romeo ve Juliet bir birini seven iki yürek.

Kalpleri bir biri için atan iki kişiydik her şeye rağmen istedigimiz sevip sevilmek belki de en cok ihtiyacımız olan deli gibi sevilmekti,

Zormuydu peki deli gibi seve bilmek sevdiğini soluna göme bilmek asla kimsenin ulaşıp incitmesine izin vermemek..

Güvenmek sonuna kadar seninleyim diyebilmek asla sevdgini incitmemek zormuydu bunları yapabilmek ?

Zormuş demekki.!! geride kalan yaralı, kırık dökük bir yürek toparlanmak gerek kırıkları toplayıp hayata devam etmek her şeyin üstesinden gelip güçlü durabilmek .. :a8:

Amatörce: Sindy

Juliet'ime :s23:

StigmatA

♣Şeytana Uymuyorum, Sadece Aynı Fikirdeyiz!♠
Forum Sorumlusu
Admin
  • MFC Puanı
    164,613
Vay içinde durdurulamaz bir cevher var kızzz:))

Zeynep

Asi ve Mavi
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    203
Oyy canım benim emeğine yüreğine sağlık çok güzel olmuş teşekkür ederim :s26::f23::f36:

StigmatA

Forum Sorumlusu
Admin
  • MFC Puanı
    164,613
Ağlatıcaksınız benii şimdi :nurella:

StigmatA

Forum Sorumlusu
Admin
  • MFC Puanı