- Konum
- İzmir
-
- Üyelik Tarihi
- 29 Eyl 2015
-
- Mesajlar
- 1,638
-
- MFC Puanı
- 94
1 porsiyon
383
kcal
1 porsiyon
172
gram
11
kişilik
Hazırlık Süresi5 dk.YöreDünya - Genel
Rokoko Malzemeleri
- 2.0 Çorba Kaşığı Kakao Tozu
- 10.0 Gram Dekstroz/Nişasta/Üzüm Şekeri
- 100.0 Gram Şeker
- 500.0 Gram Süt (Tam Yağlı)
- 1.0 Adet (Orta/Normal) Muz
- 1.0 Su Bardağı Çekilmiş Fındık
- 2.0 Su Bardağı (200 Ml Lik) İnek Sütü (Tam Yağlı)
- 2.0 Paket Krem Şanti (%10 Y)
- 2.0 Paket Sütlü Bisküvi
Rokoko Tarifi
Rokoko tarifi için; 2 bardak süt ile krem şantiyi hazırla. İçine kırılmış bisküvi, dilimlenmiş muz ve fındığı ekle. Streçle karışımı sar ve 1 gece buzdolabında beklet. Geri kalan malzemeleri karıştırıp pişir. Rokokoyu servis tabağına koyup üzerine çikolata sosla kapat. Rokoko servise hazırdır.
Afiyet olsun.
383
kcal
1 porsiyon
172
gram
11
kişilik
Hazırlık Süresi5 dk.YöreDünya - Genel
Rokoko Malzemeleri
- 2.0 Çorba Kaşığı Kakao Tozu
- 10.0 Gram Dekstroz/Nişasta/Üzüm Şekeri
- 100.0 Gram Şeker
- 500.0 Gram Süt (Tam Yağlı)
- 1.0 Adet (Orta/Normal) Muz
- 1.0 Su Bardağı Çekilmiş Fındık
- 2.0 Su Bardağı (200 Ml Lik) İnek Sütü (Tam Yağlı)
- 2.0 Paket Krem Şanti (%10 Y)
- 2.0 Paket Sütlü Bisküvi
Rokoko Tarifi
Rokoko tarifi için; 2 bardak süt ile krem şantiyi hazırla. İçine kırılmış bisküvi, dilimlenmiş muz ve fındığı ekle. Streçle karışımı sar ve 1 gece buzdolabında beklet. Geri kalan malzemeleri karıştırıp pişir. Rokokoyu servis tabağına koyup üzerine çikolata sosla kapat. Rokoko servise hazırdır.
Afiyet olsun.