-
- Üyelik Tarihi
- 9 Şub 2015
-
- Mesajlar
- 44,845
-
- MFC Puanı
- 29,224
1 yemek kaşığı bayır turpu ezilmiş kırmızı biberlerle karıştırın.
Bu karışımı 12 ringa balığı (bulamazsanız tirsi balığı) filetosuna sürün.
100 g sarı çarliston biber ve 3 - 4 salatalık turşusunu şerit halinde kesin bunları da filetoların üstüne koyun.
Filetoları sarın kürdanlarla tutturun.
Ruloları yüksekçe bir kavanozun içine dizin.
300 ml sirke 3 çeyrek litre su 2 tatlı kaşığı tuz
2 - 3 yemek kaşığı kara ve beyaz biber taneleri
1 - 2 yemek kaşığı hardal taneleri
4 defne yaprağı ve 3 - 4 dilim limon ile birkaç dakika kaynatın.
Soğuduktan sonra sosu balık filetoların üstüne dökün.
Kavanozu buzdolabına kaldırın ve birkaç gün bekletin.
Yaklaşık 2 hafta taze kalacaktır.
Bu karışımı 12 ringa balığı (bulamazsanız tirsi balığı) filetosuna sürün.
100 g sarı çarliston biber ve 3 - 4 salatalık turşusunu şerit halinde kesin bunları da filetoların üstüne koyun.
Filetoları sarın kürdanlarla tutturun.
Ruloları yüksekçe bir kavanozun içine dizin.
300 ml sirke 3 çeyrek litre su 2 tatlı kaşığı tuz
2 - 3 yemek kaşığı kara ve beyaz biber taneleri
1 - 2 yemek kaşığı hardal taneleri
4 defne yaprağı ve 3 - 4 dilim limon ile birkaç dakika kaynatın.
Soğuduktan sonra sosu balık filetoların üstüne dökün.
Kavanozu buzdolabına kaldırın ve birkaç gün bekletin.
Yaklaşık 2 hafta taze kalacaktır.