Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Rihanna Makyajsız Görüntülendi

Peony

Onursal Üye
  • MFC Puanı
    29,224
Rihanna Makyajsız Görüntülendi​

Alicia Keys'in başlattığı ve dünya yıldızları arasında giderek artan 'Makyaja Hayır' hareketinin en yeni üyesi Rihanna oldu. MTV Video Müzik Ödülleri'nde sahne almaya hazırlanan 28 yaşındaki Rihanna, makyajsız görüntüsüyle de ne kadar iyi görünebileceğini kanıtladı.​

HAYRANLARINDAN TAM NOT ALDI​
Tepeden topladığı saçlarıyla dikkatleri üst bölüme; göbeğini açıkta bıraktığı crop top'ının göğüs dekoltesine çeken Rihanna, siyah pantolonuyla görünümünü tamamladı.
Rahat ayakkabıları, siyah beyaz çantası ve kolyeleriyle aksesuar seçimini yapan Rihanna, makyajsız görüntüsüyle dikkat çekti. Riri'nin doğal hali ise hayranlarından tam not almayı başardı.​

Wb9g4P.jpg

haberlercom

Bezelye

♫♪ Deniz üstü köpürür ♪♫, Hey canım rinnan nay ri
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    2,153
Normal bir hatun kişi dışarda görsem tanımasam :sigara Ama ve lakin imajı var hatunun :sigara

El Presidente

" Sen bir aysın,ben kara gece.."
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    227
İçi boş insanların suratına boya sürmemesi bile dünya çapında haber oluyor.

Çok merak ediyorum " Ya acaba Rihanna makyajsız nasıl görünüyor, makyaj yapmadığını bi düşünsenee " tarzında düşünen insan varmıdır.

Bezelye

♫♪ Deniz üstü köpürür ♪♫, Hey canım rinnan nay ri
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    2,153
İçi boş insanların suratına boya sürmemesi bile dünya çapında haber oluyor.

Çok merak ediyorum " Ya acaba Rihanna makyajsız nasıl görünüyor, makyaj yapmadığını bi düşünsenee " tarzında düşünen insan varmıdır.

Var baboş var :sigara Ben düşünüyorum şimdi öyle deme :sigara

SouL

➡️ ↘️ ↖️ ↪️ ↩️ ⤴️ ⤵️ Ben Sakinim!!!
Yönetici
  • MFC Puanı
    3,901
Üst Alt