Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

“Rıdvan Dilmen’in haklı montaj isyanı”

JesT

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    7
serdarlaicecekel.jpg

Geçtiğimiz Çarşamba Günü Türk Telekom Arena Stadı'nda oynanan ve 0-0'lık beraberlik ile sonuçlanan Galatasaray - Fenerbahçe derbisi sonrası yaşanan 'ofsayt' tartışmaları hakkında Serdar Ali Çelikler'den de ilginç bir yazı geldi.

HaberTürk yazarı Serdar Ali Çelikler, köşe yazısında Rıdvan Dilmen’in isyanından bahsetti.
İşte Çelikler’in yazısı…
Derbiyi izledim, yazımı yazdım, sonra NTV Spor’da Rıdvan Dilmen ile Güntekin Onay’ın Yüzde 100 Futbol programını izlemeye başladım. NTV Spor’un bu sezon ilk defa aldığı maç özetini ve Rıdvan Hoca’nın yorumlarını beklemeye başladım. Özet bir geldi ki aman Allah’ım… Daha 50. saniyede RvP’nin bitikliğinin göstergesi olan kaçan gol pozisyonu yok; Nani’nin harcadığı net pozisyon yok; Volkan Şen’in şutunda Muslera’nın kurtarışı yok; RvP’nin Şen’den aldığı pas ile sağ çaprazda topla buluştuğu ve Muslera’nın solundan aşırtma denemesi yapamadığı pozisyon yok; 2. yarıda yine Volkan Şen’in sağa çekip vurup dışarı attığı top yok; Alves’in kötü kafa vuruşu yok.. Yok oğlu yok yani… Bir kere özet Selçuk’un volesi ile gelen G.Saray’ın ilk ve son atağı ile başlıyor. Pozisyon niyetine G.Saray’ın orta sahadan attığı şut var. Ama tartışmalı pozisyonlar içinde Volkan Şen için kalkan ve 24 cm ofsayt olmadığı iddia edilen pozisyon da yok. Bu özeti gören Rıdvan Dilmen haklı olarak isyan etti. “UltrAslan kurucusu Suat Ateşdağlı özeti hazırlasa bu kadar hazırlayamazdı” dedi. Özeti NTV Spor için hazırlayan TRT Spor; bu montajcı kimse, hakkında soruşturma başlatmalı. Her insan takım tutar, hele spor servisinde çalışıyorsa. Ama ticari işi, fanatizme göre yapamaz. Bu montajcı kimse, TRT Spor’a hem itibar hem de para kaybettirir. Dün Rıdvan Hoca’nın dediği gibi “Böyle olacağını bilseydik almazdık. Keşke almasaydık” noktasına gelinir.

Açık Mert Korkusuz

Üst Alt