• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üyelik Tarihi
12 Tem 2014
Konular
1,012
Mesajlar
1,495
MFC Puanı
30
Devam ediyoruz arkadaşlar 4 puan öndeyiz Ben HARAMDIR diyorum :)
 

Sa_Di

MFC Üyesi
Üyelik Tarihi
21 Kas 2012
Konular
0
Mesajlar
42
MFC Puanı
110
şalqamlar sökülürken tarla fareleride içinde toplanıyo kımıl kımıl için kana kana için fare kanıynan beraber :d
 
Üyelik Tarihi
11 Eyl 2014
Konular
277
Mesajlar
359
MFC Puanı
30

















Twitter'daki 140 karakter sınırı ile ilgili çeşitli görüşler var. Kimi Twitter'i Twitter yapan en önemli özelliğin karakter sınırlandırılması olduğunu söylerken, kimisi de bu uygulamanın insanların düşüncelerini sınırlayan kuraldan başka bir şey olmadığını söylüyor. Marc Andreessen ikinci gruba dahil olmuş olacak ki Tweetstorm uygulamasını geliştirmiş.

Andreessen tweet atmanın daha özgürce olması gerektiğini düşünmüş ve bir Twitter eklentisi olan Tweetstorm'u yaratmış. Bu uygulama, uzunca yazdığınız bir paragrafı 140 parçalık karakterlere bölerek onları numaralandıran ve hızlıca tweetleyen bir sistem. Programı kullanmak için şu sayfaya tıklayıp, ardından "Create Tweetstorm" butonuna tıklayarak eklentiye gerekli izinleri vermek. Bu uygulama, 140 karakteri sorun olarak görmeyen kullanıcıların bile ihtiyaç duyabileceği bir uygulama olacaktır.












Tweetstorm'a ek olarak Thunderstorm uygulaması da vardır. Thunderstorm, Tweetstorm ile aynı işleve sahip iOS uygulaması. Atılan iki tweet arasındaki süreyi belirleyip, tweetlerinizi istediğiniz zaman yayınlayabilirsiniz. Thunderstorm'u iOS işletim sisteme sahip telefonlara yükleyebilmeniz için buraya tıklamanız yeterli.











 
Üyelik Tarihi
11 Eyl 2014
Konular
277
Mesajlar
359
MFC Puanı
30
FF'nin sözcük anlamı Friday follow'dur. Genellikle cuma günleri FF yapılır. Herkes tarafından bilinir ki bu benim arkadaşım ve sen bunu takip et demektir yani takip önerim.

FF'nin bir diğer önemi ise Örneğin Aramış Olduğunuz bir kullanıcı var. Kullanıcıyı bulmak için kullanıcı adını tamamen yazmış olmanız gerekiyor ki oo kullanıcıya kolayca ulaşabilesiniz. Ama popüler hesap yani bol sayıda FF almış hesaplarda ilk 2-3 harfini yazarsanız çıkma olasılığı çok yüksektir.

Ayrıca google tarafından indexlenir bu hesaplar, yani kullanıcı adınızı google'de arattığınızda direk twitter hesabınız google tarafından görüntülenir.


YANİ BOL BOL FF ALIP VERMENİZ YARARINIZA OLACAKTIR
 

Tevfik

MFC Üyesi
Üyelik Tarihi
2 Eyl 2014
Konular
19
Mesajlar
31
MFC Puanı
0
Güzel paylaşım ama ne bileyim 140 karakter bence uygun, uzun uzun saçmalamaktan ise kısa ve net olmayı tercih ederim.
 

Tevfik

MFC Üyesi
Üyelik Tarihi
2 Eyl 2014
Konular
19
Mesajlar
31
MFC Puanı
0
Paylaşım güzel, bu kadar detaylı bilmiyordum öğrenmiş oldum :)
 
Üyelik Tarihi
11 Eyl 2014
Konular
277
Mesajlar
359
MFC Puanı
30


Windows Phone kullanıcıları, uygulama sayısındaki sıkıntılarını yavaş yavaş kaybediyorlar. Windows’un bu konuda yaptığı çalışmalar, meyvesini vermeye başladı.

Uzun bir süredir iOS ve Android platformlarında yer alan Facebook’un mesajlaşma uygulaması Facebook Messenger, en sonunda Windows Phone’a geldi. Windows Phone 8 işletim sistemine sahip olan tüm akıllı telefonların indirebileceği bu 4 MB’lık uygulama, tıpkı diğer platformlardaki gibi çıkartma gönderebilme, grup konuşması yapma ve konum bilgisi gönderme gibi özelliklere sahip olarak geliyor. Türkçe dil desteğine de sahip olan bu uygulamayı Windows Phone uygulama mağazasından indirebilirsiniz.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst