Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Reklamlardan Kurtulma Yöntemleri

Forum Kalbi

Root
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    23
Selamun Aleyküm

Ne Kadar Güncel Bir Antivürüs Programı Kullansakta Bazen Fayda Etmiyor.Bundan Dolayı Tedbiri Elden Bırakmamak Gerekiyor ve Herzaman Söylerim , "En İyi Antivürüs Sizsiniz" dir Diye.

Bir Adware (Reklam Virüsü) Üzerinden Anlatacağım ama Siz Herhangi Bir Kötü Amaçlı Reklam Virüsü için Kullanabilirsiniz.
Adı : Greener Web Ads
Türü : Adware, Malware

Greener-Web-Ads.jpg

Adım 1: Öncelikle Greener Web Ads Yazılımını Bilgisayarınızın Kontrol Panelindeki Programlar kısımından kaldırın

windows-start-menu-control-panel.jpg

Greener-Web-uninstall.jpg

Adım 2: AdwCleaner Programı Yardımı ile “Greener Web pop-up ads” i Internet Explorer, Firefox ve Google Chrome ‘da Kaldıralım

AdwCleaner-Scan.jpg

Adım 3: Malwarebytes Anti-Malware Free Programı Yardımı ile Greener Web pop-up Virusünü Temizleyelim

malwarebytes-anti-malware-fix-now.jpg

Adım 4: Eğer Hala Sağa Sola Bulaştırdığı Bir Şeyler Olduğunu Düşünüyorsak Greener Web infection’ini HitmanPro programı yardımı ile bir daha kontrol edip sildirelim.

hitmanpro-install.jpg

Adım 5: Greener Web Ads ve Greener Web Deals From Eklentilerini Internet Explorer, Firefox ve Google Chrome eklentilerini kaldırın

IE için

Internet-Options-Internet-Explorer.jpg

reset-button-Internet-Explorer.jpg

Firefox

Firefox-Troubleshooting-Information.jpg

Reset-Firefox-to-default-settings.jpg

Reset-Firefox-to-default-settings.jpg

Google Chrome

Google-Chrome-extensions.jpg

malicious-Chrome-extension.jpg

Kullanılan Programlar

AdwCleaner (1.3 mb) İndir
HitmanPro (6.8 mb) 64 İndir
Malwarebytes Anti-Malware Free indir

Bilmeyen Arkadaşlarımız için Faydası Olması Dileklerimle...

LiyA

HeP YeK HeP TeK . . .
Onursal Üye
  • MFC Puanı
    2,777

Konu faydalı ama ben hiç anlamıyorum.

Teknoloji özürlüyüm.

Forum Kalbi

Root
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    23
Herkez Herşeyden Anlasaydı Kimsenin Kimseye Faydası Olmazdı ;)

Anlamadığınız yerde Biz Devreye Giriyoruz. Bilgisayar , Bilişim Konularında Herzaman Yardımcı Olabilirim.

Efe1

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    -3
Teşekkürler:)
Bu kadar uygulamaya gerek yok. Her şeyin basit çözümü var.

Reklamları kaldırmak bazen forumlar için iyi olmayabilir.Çünkü reklamdan kazanıyorlar.Ama şunu da unutmayalım reklamdan geçilmeyen sitelerde/forumlarda var.Bu da yanlış.

Üst Alt