Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Referandum İstanbul ya da Beyoğlu'nda Yapılabilir

Selale

// Paylaşılamayan Kadın //
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    2
Gezi Parkı eylemlerinin artık sürdürülemeyeceğini söyleyen İçişleri Bakanı Muammer Güler, olası bir referandumun İstanbul ya da Beyoğlu'nda yapılabileceğini söyledi. İçişleri Bakanı Muammer Güler, Gezi Parkı eylemleriyle ilgili yeni bir açıklama yaptı.

Başbakan Erdoğan’ın konuyla ilgili dün bir heyetle yaptığı görüşmede yer alan Güler, ortaya çıkan referandum fikriyle ilgili konuştu.

Genel referandumun anayasa değişiklikleriyle ilgili yapılabileceğini söyleyen Güler, Belediye Kanunu'nun 15. maddesi doğrultusunda belediye ile ilgili hizmetlerde belde sakinlerinin görüşlerinin alınması ve kamuoyu araştırması yapma yetkisinin belediyelerde olduğunu belirtti. Güler, Gezi Parkı'na ilişkin referandumun, Beyoğlu veya İstanbul genelinde yapılmasının mümkün olduğunu söyledi.

2011 seçimleri öncesi açıklanan projeler içerisinde Topçu Kışlası’nın da olduğunu ve seçim sonuçlarıyla halktan onay alındığını söyleyen Güler, buna rağmen Başbakan Erdoğan’ın dünkü toplantıda referandum tercihini ortaya koyduğunu söyledi.

Toplantıda karşılıklı görüşlerin dile getirildiğini, taleplerin dinlendiğini söyleyen Güler, Başbakan Erdoğan’ın referandum fikrini partinin yetkili organlarına götüreceğini söylediğini belirtti.

Üst Alt