- Konum
- İzmir
-
- Üyelik Tarihi
- 29 Eyl 2015
-
- Mesajlar
- 1,638
-
- MFC Puanı
- 94
Kajulu krema için;
150 gram kaju
200 gram hindistan cevizi sütü
30 gram toz hindistan cevizi
1 adet vanilya çubuğunun taneleri
50 gram akçaağaç şurubu
Raw tart hamuru için;
150 gram ceviz
150 gram çiğ badem
15 gram keten tohumu
300 gram kuru incir
300 gram çekirdeksiz hurma
5-10 gram su
5 gram tarçın
Üzeri için;
500 gram taze incir
Raw İncirli Tart Tarifi Nasıl Yapılır?
Raw İncirli Tart Tarifi Tarifi için;
Kajulu krema için; kajuları en az 1-2 saat önceden suda bekletin. Ardından süzüp un ufak hale gelene kadar rondodan geçirin.
Krema için verilen geriye kalan malzemeleri de ekleyip krema kıvamına gelene kadar karıştırın. Ardından buzdolabında soğumaya bırakın.
Tart hamuru için; tüm malzemeleri çok iyi bir şekilde rondodan geçirin. Elde ettiğiniz hamuru dikdörtgen bir tart kalıbına yerleştirin ve buzdolabında 1 saat dinlendirin.
Kalıptan çıkardığınız tartın üzerine kajulu kremayı koyun. En üste incirleri dizin. Dilerseniz bal sürün ve servis edin.
150 gram kaju
200 gram hindistan cevizi sütü
30 gram toz hindistan cevizi
1 adet vanilya çubuğunun taneleri
50 gram akçaağaç şurubu
Raw tart hamuru için;
150 gram ceviz
150 gram çiğ badem
15 gram keten tohumu
300 gram kuru incir
300 gram çekirdeksiz hurma
5-10 gram su
5 gram tarçın
Üzeri için;
500 gram taze incir
Raw İncirli Tart Tarifi Nasıl Yapılır?
Raw İncirli Tart Tarifi Tarifi için;
Kajulu krema için; kajuları en az 1-2 saat önceden suda bekletin. Ardından süzüp un ufak hale gelene kadar rondodan geçirin.
Krema için verilen geriye kalan malzemeleri de ekleyip krema kıvamına gelene kadar karıştırın. Ardından buzdolabında soğumaya bırakın.
Tart hamuru için; tüm malzemeleri çok iyi bir şekilde rondodan geçirin. Elde ettiğiniz hamuru dikdörtgen bir tart kalıbına yerleştirin ve buzdolabında 1 saat dinlendirin.
Kalıptan çıkardığınız tartın üzerine kajulu kremayı koyun. En üste incirleri dizin. Dilerseniz bal sürün ve servis edin.