Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Ramazanda oruç tutmamak

Araf

Üyeliği durduruldu!
Üyeliği durduruldu!
  • MFC Puanı
    37
Bütün gün aç kalıp, çoğunlukla yatıp akşam et yemekleriyle bezenmiş sofraya oturduktan sonra ben fakirleri anladım mantığına karşı bir isyandan dolayı yapılmayan eylem..

Bezelye

♫♪ Deniz üstü köpürür ♪♫, Hey canım rinnan nay ri
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    2,153
Her gün beş vakit "Haydi namaza!" çağrısına itibar etmeyen insanlarla benzer bir durum içerisindedir. Yalnız bu örneğe nazaran, Ramazan ayında oruç tutmamak pek hoş karşılanmaz. :sigara

Jival VulRo

Üyeliği durduruldu!
Üyeliği durduruldu!
  • MFC Puanı
    1
kendimi ekşisözlükte hissettim :)

ben de ramazanda oruç tutmuyorum. çünkü saatler çok uzun. mantıksız geliyor. sonuçta hepimiz çalışan insanlarız. fakirleri anlamak içinse eğer, fakir olan bir insan çalışamıyo demektir çalışmıyorsa çok yorulmuyor demektirç çalışmış olsa çok da fakir olmaz diye düşünüyorum ağzına atıcak ekmek alabilir en azından. ben şimdi gece 3 te 4te sahura kalkayım sabah 7 de işe gitmek için kalkayım bütün gün yemek yemiyim 9 da orucumu yolda açayım. e allah benim belamı da versin o zaman böyle fakirlik mi olur.

Min

Üyeliği durduruldu!
Üyeliği durduruldu!
  • MFC Puanı
    771
ben de tutamıyom hap kullanıyom

Üst Alt