Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Ramazanda Okunacak İftar Duası

• Konbuyu başlatan Pisadam
  • Başlangıç tarihi
P

Pisadam

Misafir
YBpoaZ.jpg

2015 İl İl Ramazan İmsakiyesi (Ramazan İftar saatleri 2015) yayınlandı. On Bir Ayın Sultanı Ramazan Orucu bu yıl 18 Haziran 2015 Perşembe günü başlayacak ve 16 Temmuz 2015 Perşembe günü sona erecek. 17 Temmuz Cuma günü ise Ramazan Bayramını Allah'ın izni ile kutlayacağız. Diyanet İşleri Başkanlığı 2015 Ramazan İmsakiyesi (Ramazan İmsakiyesi 2015) Orucu Sahur ve İftar Vakitleri ve tüm detaylara aşağıdaki aktif linklerden ulaşabilirsiniz.

Peygamber Efendimiz (s.a.v) Hadis-i Şeriflerinde buyuruyor ki;

“Her şeyin bir baharı vardır, Kur"an"ın baharı da Ramazan ayıdır.”

RAMAZAN AYINDA OKUNACAK İFTAR DUASI

bismillahirrahmanirrahim%281%29.jpg

ALLAHIM! SENİN RIZAN İÇİN ORUÇ TUTTUM SANA GÜVENDİM, SENİN RIZKIN İLE ORUCUMU AÇTIM.
HAMD OLSUN VERDİĞİN NİMETLERE, SAĞLIK VE AFİYETE.ALLAHIM BENİ, ANAMI, BABAMI VE BÜTÜN MÜ'MİNLERİ BAĞIŞLA. RAHMETİNİ VE YARDIMINI ÜZERİMİZDEN ESİRGEME. BİZLERE YAŞAMA VE DAYANMA GÜCÜ VER. SENİN HERŞEYE GÜCÜN YETER! (AMİN)

Üst Alt