Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Ramazan Özel

ArtemiS

Onursal Üye
  • MFC Puanı
    1,019
Ramazana Özel Sayfamız

Merhaba arkadaşlar;
Bu konu altında ramazanla ilgili sohbet edebilir, fikir danışabilir, gülüp eğlenebilirsiniz.
Mesela iftarda ne yemek yapsam ? Sahurda ne yesek ? Ramazanla ilgili aklımızı kurcalayan , hoşunuza giden her ne varsa paylaşabiliriz.

Tüm müslüman alemine mübarek olsun, RABB'im cümlemize, Ramazan'ı hakkıyla geçirmeyi nasip eylesin AMİN.

StigmatA

♣Şeytana Uymuyorum, Sadece Aynı Fikirdeyiz!♠
Forum Sorumlusu
Admin
  • MFC Puanı
    164,543
Bende diyorum bu ArtemiS hangi konuda seslendi bana apar topar girdim hahaha:D tövbe günaha sokucan ama bazı halimlere göre şekersiz sakız orucu bozmaz fakat mekruhtur bazılarına göre bozar. bence oruç nefsine hakim olmaktır ve böyle dünyevi zevkelrden uzak durmak en doğrusu. bir ay çiğnemeyin ölürmüsünüz:))) Neyse yine kaçtım :)

StigmatA

Forum Sorumlusu
Admin
  • MFC Puanı
    164,543
fatmaa ben ne güzel ortadan kabolmuştum nerden sardın bu konuyu başımaaa... bozmaz Sezen şstersen al koynuna yat o rsimle yine bozmaz :)

Sezen

Ne Diyosak O....
Emektar Üye
  • MFC Puanı
    29,008
StigmatA ramazan boyunca sorularımıza cevap verdiginiz için tşk ederim hocammmm :can hazır seni yakalamışken hocammm bi biii soru daha sorabili miyim ? :utan

Hocammmmm oruclu iken yemek kokusunu içimize çekersek orucumuz bozulur mu ?:sawyer

StigmatA

Forum Sorumlusu
Admin
  • MFC Puanı
    164,543
yok yok Sezen sana hiçbirşey oruç bozmaz benden izinlisinn:) neyse başka sor gelmedne yine sırra kadem basalım:)

Sezen

Ne Diyosak O....
Emektar Üye
  • MFC Puanı
    29,008
StigmatA Hocammm tşk ederim :utan
StigmatA Hocammmmm gariban forumculara ramazan boyunca iftar cadırı kurup doyuracakmışsınız sizin paçanızdan tutunup cennete düşme ihtimalimiz var mıdır hocammm ?:utan

Kolibandı

"Başka Şubemiz Yoktur"
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    2,573
Her kadar StigmatA hocamın ilim ve irfanına sahip olmasamda sakız konusu ile ilgili söylemek istediklerim var.
Sezen sakız çignemek sadece orucu değil, bir insan evladının bünyesini her daim bozar.
Küreği bırak bütün tarım aletleriyle dalarım.
Çignemeyin şunu cak cak :y

ArtemiS

Onursal Üye
  • MFC Puanı
    1,019
Her kadar StigmatA hocamın ilim ve irfanına sahip olmasamda sakız konusu ile ilgili söylemek istediklerim var.
Sezen sakız çignemek sadece orucu değil, bir insan evladının bünyesini her daim bozar.
Küreği bırak bütün tarım aletleriyle dalarım.
Çignemeyin şunu cak cak :y

İç sesimin dışa vurumu valla :D
Allasen yapmayın yürekle dövesim geliyo cak cak bi karış ayırıyorlar ağızlarını :y

Sezen

Ne Diyosak O....
Emektar Üye
  • MFC Puanı
    29,008
StigmatA Hocammmm sizin dışınızda şooonların fetvalarına uymak caiz midir ? :utan

Sezen

Ne Diyosak O....
Emektar Üye
  • MFC Puanı
    29,008
Eşortmanlı Şevket Hoca bunlar :hih:

@StgmatA Hocammmmm sizi dinliyorum :utan

Üst Alt