Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Rahatsızlığıma çare yokmu :( ?

Dersim62

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    1
Merhaba; 20 yaşındayım hatayda yaşıyorum. 2 sene önce ayağımda bulunan nasır sebebi ile hastaneye gittim çözüm alamadım rahatsız ediyordu beni. Sonrasında çıktım istanbula gittim nasırın altındaki kemiği traşladılar. Ayağımı ustten keserek müdahale ettiler. Düzelmedim hatta daha beter oldum yürürken çok acı çekiyorum. Doktordan rahatsizligim ile ilgili raporda aldım. Askere alındım askere gideceğim haftaya. Ameliyat eden doktor tüm paramı aldı ama iyilesmedim sözde türkiyenin en iyilerindendi. Ben ne yapacağım hem sivil de hem askerde ?

Bezelye

♫♪ Deniz üstü köpürür ♪♫, Hey canım rinnan nay ri
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    2,153
Merhaba; 20 yaşındayım hatayda yaşıyorum. 2 sene önce ayağımda bulunan nasır sebebi ile hastaneye gittim çözüm alamadım rahatsız ediyordu beni. Sonrasında çıktım istanbula gittim nasırın altındaki kemiği traşladılar. Ayağımı ustten keserek müdahale ettiler. Düzelmedim hatta daha beter oldum yürürken çok acı çekiyorum. Doktordan rahatsizligim ile ilgili raporda aldım. Askere alındım askere gideceğim haftaya. Ameliyat eden doktor tüm paramı aldı ama iyilesmedim sözde türkiyenin en iyilerindendi. Ben ne yapacağım hem sivil de hem askerde ?

Askerlikte sizi geri hizmette değerlendirirler ya da sık sık istirahat alırsınız. Nasır askerliğe engel bir durum değilmiş, öyle gördüm.

sensizlikmis

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    469
elinde rapor varsa.. zaten seni askeri hastaneye sevk ederler orada değerlendirir öyle direk askere alma olayı yok.. elindeki raporları da arasına koyarsın gidersin.. he bulunduğun yerde askeri hastane yoksa.. acemi birliğinde yollamak içinde gecici olarak acemi birliğine gidersin oradan hastaneye sevk ederler.. kurul değerlendirir bir netice verir..

LiyA

HeP YeK HeP TeK . . .
Onursal Üye
  • MFC Puanı
    2,777

Geçmiş olsun.

Anafiel

Merkabah'ın baş meleği
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    198
neden tekrar hastaneye gitmediniz?nasırdan pek anlamam fakat bazı rahatsızlıklar görünümünden daha farklı hastalıklar olabiliyor. tekrarlamasına bakılacak olursa, kötü huylu tümör olabilirdi.sanıyorum ki askerliğinizi bu gerekçe ile erteleyebilirdiniz. bu ciddi bir sorun olabilirdi. göz ardı etmemek lazım.

Üst Alt