Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Quaresma formayı giydi! İşte ilk sözleri

SpOoNeR

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    1
ih_quaresmadan-ilk-aciklamalar-1437496813.jpg

Beşiktaş'ın yeni transferi Ricardo Quaresma, İstanbul'a geldi. Yıldız futbolcu ilk açıklamalarını Bjk Tv'ye yaptı.

İşte Quaresma'nın ilk sözleri...

-BEŞİKTAŞ TARAFTARI İLE ARAMIZDAKİ BAĞI HERKES BİLİYOR-

''Beşiktaş'ta bir kez daha oynayacak olmak benim için büyük bir keyif ve onur.Beşiktaş taraftarları ile aramızdaki bağı herkes biliyor. Burada olduğum için çok mutluyum.''

-ÇOK YOĞUN DUYGULAR YAŞIYORUM-

''Çok yoğun duygular yaşıyorum.Taraftarın bu duygusuna ve sevgi seline nasıl karşılık verebilirim bunu merak ediyorum. Önemli olan takım için mücadele etmek. Kaç gol attığım ve asist yaptığım önemli değil. Önemli olan takımın şampiyon olması. Tabii ki buraya gelme sebeplerimden en büyüğü taraftarımızdı. Bana gösterdikleri sevgi burada olmamda en büyük neden Başkanımızın da bana gösterdiği ilgi burada olmamda etkili. Yeni bir sayfa açıyorum ve artık dünle ilgili konuşmak istemiyorum. Yarınla ilgili konuşmak istiyorum.

-GÖRÜR GÖRMEZ ONA SARILACAĞIM-

''Süreyya Soner'i çok özledim görür görmez ona sarılacağım.''

-DAHA FAZLA KUPA ALMALIYIZ-

Vodafone Arena hakkındaki düşünceleri sorulan Quaresma; ''Aslında giyeceğimiz forma, taraftarımız ve armamız aynı taraftarımız yeni stadımızda da aynı performansı göstereceklerdir. Tek değişecek olan alacağımız kupalar olacaktır. Daha fazla kupa almalıyız.''

-ELİMDEN GELENİN EN İYİSİNİ YAPIP...-

''Messi ve Ronaldo şuan dünyanın en iyi oyuncuları ben de elimden gelenin en iyisini yapıp kulübüme faydalı olmaya çalışacağım.''

-EN UNUTAMADIĞIM MAÇ...-

''En unutamadığım maç Türkiye Kupası finalinde İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile oynadığımız maç. İyi maçlar oynadığımıza inanıyorum. Bu sezonda iyi maçlar oynayarak şampiyon olmak istiyoruz."

-BEŞİKTAŞ TARAFTARI MÜKEMMEL-

''Her zaman dediğim gibi Beşiktaş taraftarı mükemmel. Portekiz'de de Beşiktaş taraftarının ne kadar iyi olduğunu röportajlarda dile getirdim. Oynadığım takımlar içerisinde en mutlu olduğum takımlar Porto ve Beşiktaş. Porto'ya tekrar döndüğüm gibi Beşiktaş'a da tekrar dönmekten çok mutluyum.''

-ELİMİZDEN GELENİ YAPACAĞIZ-

''Geçen sene Beşiktaş'ı takip ettim. İyi oynadı, şampiyon da olabilirdi ama olmadı. Artık önümüze bakmamız lazım. İyi bir hocamız ve iyi bir kadromuz var. Bu sezon şampiyonluğa ulaşmalıyız. Elimizden geleni yapacağız.''

-ŞENOL GÜNEŞ ÇOK TECRÜBELİ BİR HOCA-

''Şenol Güneş çok tecrübeli bir hoca. Zaten çalıştığı yerlerde bunu ispatladı. Büyük oyuncularla çalıştı. Ben de onunla çalışmaktan ve yeni şeyler öğrenecek olmaktan büyük mutluluk duyacağız.''

-UEFA AVRUPA LİGİ'Nİ...-

''UEFA Avrupa Ligi'ni maç maç düşünmek lazım. Ancak o şekilde UEFA Avrupa Ligi'nde bir yerlere gelebilir.''

-YEMEKLERDEN EN ÇOK PİLAVI ÖZLEDİM-

''Türkiye'de yemeklerden en çok pilavı özledim. Ama artık 20 yaşında değilim, kendimi kontrol etmeliyim"

''En çok Beşiktaş'ın futbol geleneği ve taraftarın tutkusu ile coşkusunu özledim''

-ONLARIN ACISINI PAYLAŞIYORUM-

Ricardo Quaresma formayı giydi ve çok duygulandı: ''Beşiktaş formasını bir daha giymek büyük bir onur. Yoğun duygular yaşıyorum. Başta yönetimimize teşekkür ediyorum. Buraya gelmemde büyük etkileri var. Çok çaba sarf ettiler. Dün Türkiye'de büyük bir acı yaşandı. Onların acısını paylaşıyorum. Savaşsız bir dünya diliyorum.''

Üst Alt