Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

PTC siteleri meslek haline geldi

Wandelay

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    0
Arkadaşlar öncelikle merhabalar , internette PTC sitelerini meslek edinenler mevcut bunlara bende dahilim öncelike senelerdir internette farklı farklı amaçlar uğruna (oyun,muhabbet,arkadaşlık,web tasarım) vs gibi boş beleş şeylerle uğraştım tabi bana göre boş beleş şeylerdi taaki geçen sene clixsense ile tanışana dek , 1 yıldır clixsense ile çalışıyorum ve clixsenseyi meslek haline getirdim oturdugum yerden evimden reklamlara tıklayarak , anket doldurarak QUİZ sınavlarına katılarak para kazanmaya başladım başta sıkıcı ve imkansız geliyordu 1 reklama tıklayarak 0.01 cent kazanarak ne kazanabilirdimki fakat ilerleyen zamanlarda verilen reklamlar fazlalaştı anketler çoğaldı , quizler arttı ve gelirimde bi okadar fazlalaştı artık uluslarası bir site haline gelen clixsense bünyesinde binlerce kişi çalıştırıyor ben düzenli olarak ödemelerimi alıyorum , önce clixsense hesabımda paramı biriktiriyorum ardından paypal hesabıma aktarıp banka hesabıma havale ediyorum , sizlere daha inandırıcı ve güven vermek amaçlı paypal faturalarımın resmini çektim buyrun inceleyin , ayrıca referansım olarak kayıt olup başlayabilirsiniz hem ben hem siz kazanabilirsiniz .

REFERANS LİNKİM
Make Money Taking Surveys, Earn Free Cash Online, Paid Per Click Advertising | ClixSense

http://i.hizliresim.com/jVA1MW.png

Üst Alt