Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Psy'den Şaşırtan İtiraf

diShy

~ یơυℓℓεss ..
Onursal Üye
  • MFC Puanı
    79
psy-den-sasirtan-itiraf-4884206_5380_o.jpg

İngiltere'de yayımlanan The Sunday [FONT=Arial, sans-serif]Times[/FONT] dergisine verdiği röportajda "en iyi dostum vodka" diyen PSY viski ve tekila içmeyi de çok sevdiğini açıkladı ve "Mutluysam içiyorum. Mutsuzsam içiyorum. Yağmur yağdığında içiyorum, [FONT=Arial, sans-serif]Güneşli[/FONT]olduğunda içiyorum. Hava sıcak olunca içiyorum, soğuk olunca içiyorum. İçmediğim tek zaman geceden kalma olduğum anlar" dedi.
[FONT=Arial, sans-serif][/FONT]​
İçki içmeyi öğrencilik yıllarında alışkanlık haline getirdiğini anlatan Güney Koreli şarkıcı 2001 yılında esrar bulundurmaktan kısa bir süre hapiste yattığını da anlattı. Yaşadığı kötü günlerin kendisini yaratıcılık açısından beslediğini düşünen PSY, "Ben çok pozitif bir insanım. Başıma kötü şeyler geldiğinde, bunun hayatıma büyük mutluluklar getireceği için gerçekleştiğini düşünürüm" dedi.
[FONT=Arial, sans-serif][/FONT]​
PSY geçtiğimiz yıl Gangnam Style şarkısını 20'den fazla ülkede bin kez seslendirdiğini, bu yoğun tempodan dolayı karısı ve beş yaşındaki ikiz kızlarını nisan ayından beri görmediğini de itiraf etti.

Üst Alt