Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Programı Kaldırılan Zuhal Topal'dan Zehir Zemberek Sözler: Dava Edeceğim

İlda

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    114
Programı Kaldırılan Zuhal Topal'dan Zehir Zemberek Sözler: Dava Edeceğim

İzdivaç programı kaldırılan Zuhal Topal zehir zemberek açıklamalar yaptı. Topal, "Paramı alamıyordum, yine de programa devam ettim. Yapımcıyı dava edeceğim." dedi.

Star TV'de skandalların eksik olmadığı izdivaç programının sunucusu *Zuhal Topal, programının kaldırılmasının ardından açıklamalarda bulundu. Topal, "Paramı alamadığı halde seyirciye olan saygımdan devam ettim. Yapımcıyı dava edeceğim." ifadelerinde bulundu.

"BAŞKA FORMATTA KANALLARLA GÖRÜŞMEMİZ DEVAM EDİYOR"

Zuhal Topal'ın basın açıklaması şöyle: "Uzun süredir kamuoyu hassasiyeti nedeniyle gözlerin izdivaç programları üzerinde olması, Star TV yönetiminin yeni sezonda bu içerikte yayın yapmama kararı alması üzerine yeni formatlarla Star TV ve diğer kanallar ile görüşmelerimiz devam etmektedir."

"YAPIMCILARI MAHKEMEYE VERECEĞİM"

Topal açıklamalarına şöyle devam etti: Yapımcı firma Artı Film ve Soho Film tarafından "Zuhal Topal'la" isimli programda uzun süredir manevi haklarıma ve sanatçılık haklarıma özen gösterilmediği, alacaklarım ödenmediği halde yayının devamlılığı için yayıncı kanala ve izleyicilere olan saygım nedeniyle programa çıkmaya devam ettim. Yapımcılar aleyhine ihtarlar gönderdiğim halde kişilik haklarım suiistimal edilmeye devam edildi. Önümüzde ki hafta avukatım kanalı ile yapımcılar aleyhine mahkemeye müracaat edeceğim. Bunun dışında şimdiye kadar her hangi bir konuda açıklama yapmadığım bilinmektedir. İlerleyen günlerde pek çok konuya açıklık getireceğim."

GM 5 d cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İlda

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    114
Bende seni dava edeceğim Zuhal hanım
Milleti gaza getirmekten

GM 5 d cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bezelye

♫♪ Deniz üstü köpürür ♪♫, Hey canım rinnan nay ri
MFC Üyesi
  • MFC Puanı