Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Potpori (FasıL) - Akor

DeStina

Her Nasip Vaktine Esirdir
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    1,810
Potpori (FasıL) - Akor

E F E F E
Muhabbet bağına girdim bu geceaçılmış gülleri derdim bu gece
Dm E F ** E Dm E
vuslatın çağına erdim bu gecemuhabbet doyulmaz bir pınar imiş
** F Dm E
Ararım ararım ararım seni heryerde sorarım ıssız gecelerde sevgilim nerde )x2 ---------------------------------------
E Dm E
Yar saçların lüle lüle yar benziyor beyaz güle)x2
Dm F Dm E
o gül benim hayatımdır ölürümde vermem ele
** F ** F
Yar yar aman yar yar aman yar yüreğim oldu keman
Dm E F Dm E
kavuşmamız yar ne zaman yar ne zaman yar ne zaman ------------------------------------------
** F ** F E
Bu gece barda gönlüm hovarda çalsın sazlar oynasın kızlar
Dm E Dm E
Hayda hayda bi hayda hayda hayda bi hayda -----------------------------------------
E F ** E F E
Çık güzelim çık ortaya çık aşktan saklanmak ne demek
F E ** E F E
Mutluluğun formülü çok açık bir sen bir ben birde bebek -----------------------------------------
** F E
Sen telafisi olmayan en büyük hatam benim
** Dm F E
Senin yüzünden dünyayı bir pula satan benim ----------------------------------------
E
Hoşgeldin yar yüreğime boşver be elalem ne derse desin Dm hadi hadi hadi hadi hadiiiiiii

Üst Alt