Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

PKK'dan Karadeniz'de hain saldırı!

$iZoFreN

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    147
578469ae18c7735088381b3a.jpg

Giresun'daki saldırıdan son dakika haberleri gelmeye devam ediyor.
Dün gece Giresun’un Dereli İlçesi’nde devriye görevini yapan polis aracına, teröristler tarafından ağaçlıklı alandan ateş açıldı.
Saldırı sonrası bölgede başlatılan operasyonda 2 polis memuru da mayın patlaması sonucu yaralandı.
Giresun Valisi Hasan Karahan, taciz ateşini gerçekleştirenler için ise "Bizim düşündüğümüz PKK'nın grubu, PKK'nın buradaki grupları." ifadesini kullandı.

Olay saat 23.00 sıralarında ilçe otobüs termanalı yakınlarında meydana geldi. Devriye görevini yapan polis aracına, ağaçlıklı alandan teröristlerce ateş açıldı
Açılan ilk ateş sırasında polis memuru Suat Elidar yaralandı.
Teröristler ormanlık alana kaçarken, yaralanan polis memuru Elidar, ambulansla Giresun Prof. Dr. İlhan Özdemir Devlet Hastanesi’ne sevk edildi.

Tedavi altına alınan Suat Elidar’ın durumunun iyi olduğu belirtildi.
Saldırıdan sonra ilçede alarma geçen polis ve jandarma ekipleri ilçe giriş ve çıkışında kontrol noktaları oluşturdu.
Teröristlerin yakalanması için bölgede geniş çaplı operasyon başlatıldı.

Kynk: Hurriyet

Sezen

Ne Diyosak O....
Emektar Üye
  • MFC Puanı
    29,188
Bütün hain itleri doldurcan bir çukura benzini döküp yakacaksın!.

Sosyete

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    78
Ne istedikleri belli olmayan kişilerin sadece korku salmak için bu durumda olmalarını anlayamıyorum.
Öldürmek hiç bir şeyi düzeltmeyeceğini ne zaman anlayacaklar acaba.
Olan ölenlerin ailelerine oluyor ya da gazilerin.

Kitap Hırsızı

Üyeliği durduruldu!
Üyeliği durduruldu!
  • MFC Puanı
    76
Benim memleketime de sızma çabaları var aşırı derecede sinir ve stres birikiyor halkta.

$iZoFreN

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    147
Bütün pis islerin icinde baska isler dönüyor ben buna inanıyorum artık
Devlet icinde devlet var diye diye geldiğimiz haller icler acısı artık
Kimin neyi kaybettiğinin bi önemi yok, birileri birilerini piyon olarak kullandırarak kendilerini sağlama alıyorlar,
Yazık..

Üst Alt