Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

PKK şehre iniyor!

BanderaS

Degildim BİRŞEYİN, Olmadım HİÇBİŞEYİN...
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    2
Sözde KCK eşbaşkanı Cemil Bayık’ın, “Hükümet adım atmazsa 1 Eylül’den itibaren, silahın dışında yeni strateji izleyeceğiz” uyarısının sırrı istihbarat raporları ile çözüldü.
İstihbarat birimlerine göre, süreci bozan taraf olmak istemeyen PKK, hükümet çözüm sürecinde gerekli demokratikleşme adımlarını atmazsa Batı’ya Türkiye’yi şikâyet ederek diplomatik atak başlatacak.
Örgütün Avrupa’daki yöneticileri AB’ye Türkiye’nin barış sürecinde gerekli demokratikleşme adımlarını atmadığını ve çözüm sürecini tıkayan tarafın Ankara olduğunu anlatacak. Milli Güvenlik Kurulu’nda (MGK) ele alınan, çözüm sürecinin kilitlenmesi halinde PKK’nın uygulamaya koyacağı stratejinin diğer ayağını ise Kürtçe’de “serhildan” denen halk ayaklanmaları oluşturuyor.
Eğer Hükümet çözüm sürecinde üzerine düşeni yapmazsa bölgedeki her yerleşim biriminde sivil halkın katıldığı geniş çaplı eylemler düzenlenecek. Örgütün, günde 100 haftada ise bin eylem planı var. Taraf gazetesinin haberine göre; uluslararası arenada hâl⠓terör örgütü” olarak nitelendirilen PKK, bu imajı ortadan kaldırmak istiyor. Batı ülkeleri de tıpkı Arap Baharı’nda olduğu gibi hak aramaya yönelik olarak gerçekleştirilen, sivillerin katıldığı eylemlere sıcak bakıyor. Dolayısıyla, PKK’nın sivil halk ile hak arama girişimlerine Batı ülkelerinin de sıcak bakacağı öngörülüyor.

Üst Alt