Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Photoshop Video ve Sesli Anlatımlarım | By HeavenLy

MF-Login

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    21
Forumhatti.com ait güzel bir tanıtım videosu da istiyoruz dostum :)

P

Pisadam

Misafir
Şuan telefondan baktığım için kota sıkıntım var WİFİ'den bağlandığımda mutlaka bakacağım.

Şu Photoshop ile ilgili videolu çalışmalara başlaman güzel @HeavenLy

Bu durumda belki bende videolarından faydalanır şu photoshoptan birşeyler öğrenmiş olurum :}

Photoshop'ta button yapımı, Photoshopta gölgelendirme gibi farklı farklı başlıklarda videolu anlatımlarını bekliyoruz, tebrik ederim başarılar

HeavenLy

Özel Üye
Özel Üye
  • MFC Puanı
    112
Şuan telefondan baktığım için kota sıkıntım var WİFİ'den bağlandığımda mutlaka bakacağım.

Şu Photoshop ile ilgili videolu çalışmalara başlaman güzel @HeavenLy

Bu durumda belki bende videolarından faydalanır şu photoshoptan birşeyler öğrenmiş olurum :}

Photoshop'ta button yapımı, Photoshopta gölgelendirme gibi farklı farklı başlıklarda videolu anlatımlarını bekliyoruz, tebrik ederim başarılarç

İlk tepkiler çok olumlu oldu hatta geç kaldığımı söyleyen çok insan oldu,o yüzden anlatımların devamı gelecek paşa.

Üst Alt