Semizotu, hem çiğ hem de pişmiş olarak tüketilebilen faydalı bir sebze. Her mevsimde tazesini bulmak mümkün. Peynirli Semizotu Salatası ile hem kalsiyum ihtiyacınızı karşılayacak hem de sindirim sisteminizin çalışmasına yardım olacaksınız.
Malzemeler,
Yarım demet Semizotu
2 adet domates
100 gram beyaz peynir
Zeytinyağı
Hazırlanışı,
1. Semizotlarını ayıklayıp temizleyin.
2. Domatesleri doğrayın.
3. Peyniri ufalayın.
4. Bütün malzemeler karıştırdıktan sonra üstüne zeytinyağı gezdirin.
Malzemeler,
Yarım demet Semizotu
2 adet domates
100 gram beyaz peynir
Zeytinyağı
Hazırlanışı,
1. Semizotlarını ayıklayıp temizleyin.
2. Domatesleri doğrayın.
3. Peyniri ufalayın.
4. Bütün malzemeler karıştırdıktan sonra üstüne zeytinyağı gezdirin.