Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Petek Dinçöz'ün konuşmaları Can Tanrıyar'ı kızdırdı

Behice

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    2
Beyaz TV ekranlarında yayınlanan Ebruli programında Ebru Şallı'nın bugünkü konuğu Petek Dinçöz'dü. Yeni albümüyle müzik dünyasına geri dönen Dinçöz, eski eşi Can Tanrıyar hakkında ilk ve son kez konuştu.

Şallı'nın, 'Pişmanlık duydun mu evliliğinden?' sorusuna 'Duymadım' yanıtını veren ünlü şarkıcı, 'Çünkü ben evlilik kurumuna çok inanan bir insanım. Demek ki öğreneceğim şeyler varmış. Hem iş hayatım hem de özel hayatım için her zaman yaşanılması gerekiyormuş yaşanılmış diyorum' dedi.

'EVLENMEK İSTİYORUM'
'Çocuk doğurmak kısmet olmadı' diyen Petek Dinçöz, 'Evlilik kurumuna inancım sonsuz. Yeniden evlenmek istiyorum. Kafadengi, sporu seven birini arıyorum' diye konuştu. 'Hatta bunu konuda Beyaz TV'de evlilik programı var mı?' diye soran ünlü şarkıcı, 'Yoksa buradan Esra Erol'a gideyim' diyerek espri yaptı.

Dinçöz, her kadın gibi aşka her zaman hazır olduğunu da söyledi. Ebru Şallı'nın, 'Can tekrar geri gelmek istese ne yaparsın?' sorusu üzerine ise, o konuları çoktan kapattığını söyleyen Dinçöz, 'Ben artık çok sıkıldım. Yeni albümüm çıkmışken eski evliliğimi konuşmak istemiyorum. Ben hiç bir zaman konuşmadım ve konuşmayacağım. Tamamen bitti' ifadelerini kullandı.

'ARKASINDAN KONUŞMAK BANA YAKIŞMAZ'
Ünlü şarkıcı, 'Yapılan hakaretler, iftiralar vs. bana yapılan her şeyle avukatım ilgileniyor. O yüzden boş konuşurum. Bitmiş bir şeyin arkasından konuşmak bana yakışmaz. Ben susacağım, önümdeki hayatıma bakacağım. İnşallah karşıma biri çıkar ve sevdiğimi söylerim. Bu da yakın bir zamanda olacak hissediyorum' diyerek aşk sinyalleri verdi.

Üst Alt