- Konum
- ىαкαяyλ
-
- Üyelik Tarihi
- 27 Kas 2009
-
- Mesajlar
- 24,120
-
- MFC Puanı
- 79
Malzemeler
1 paket yufka
2 yumurta
1 su bardağı yoğurt
1 su bardağı süt
Ispanak Harcı İçin
½ bağ ıspanak
1 kuru soğan
1 çay kaşığı tuz
Kıyma Harcı İçin
200 gr kıyma
1 kuru soğan
1 çay kaşığı tuz
Patates Harcı İçin
3 patates
1 kuru soğan
1 çay kaşığı kimyon
1 çay kaşığı tuz
1 çay kaşığı karabiberhttp://www.duslerforum.org/images/smilies/virgulll.gif kırmızıbiber
Peynir Harcı İçin
200 gr peynir
½ maydanoz
1 çay kaşığı kırmızı biber
Yapılışı Soğanla ıspanak kavrulur İçerisine baharat ilave edilerek soğumaya bırakılır. Patates harcı için; soğan kavrulur. İçerisine haşlanmış rendelenmiş patates ve baharat eklenir. Ve pişirildikten sonra soğumaya bırakılır. Peynir harcı için; peynirhttp://www.duslerforum.org/images/smilies/virgulll.gif baharat ve maydanoz eklenerek karıştırılır. Kıyma harcı için; kıyma ile soğan kavrulur. içerisine baharatı ekleyerek soğumaya bırakılır. Ayrı bir yerde yoğurthttp://www.duslerforum.org/images/smilies/virgulll.gif yumurtahttp://www.duslerforum.org/images/smilies/virgulll.gif süthttp://www.duslerforum.org/images/smilies/virgulll.gif sıvı yağ karıştırılır. 1 adet yufka tezgahın üzerine serilir. İçerisine harcı konularak rulo şeklinde katlanır. Bu işlem bütün harclar için devam eder. Kalan 1 yufkanın ortasına yaptığımız 4 rulonun ikisi üstte ikisi altta olmak üzere yerleştirilir. 4ü birden alttaki yufka ile sarılır. Dilimler şeklinde kesilerek yağlanmış tepsiye dizilir. Üzerine yumurta sarısı sürülerek 1700 de 30 dakika pişirilir
1 paket yufka
2 yumurta
1 su bardağı yoğurt
1 su bardağı süt
Ispanak Harcı İçin
½ bağ ıspanak
1 kuru soğan
1 çay kaşığı tuz
Kıyma Harcı İçin
200 gr kıyma
1 kuru soğan
1 çay kaşığı tuz
Patates Harcı İçin
3 patates
1 kuru soğan
1 çay kaşığı kimyon
1 çay kaşığı tuz
1 çay kaşığı karabiberhttp://www.duslerforum.org/images/smilies/virgulll.gif kırmızıbiber
Peynir Harcı İçin
200 gr peynir
½ maydanoz
1 çay kaşığı kırmızı biber
Yapılışı Soğanla ıspanak kavrulur İçerisine baharat ilave edilerek soğumaya bırakılır. Patates harcı için; soğan kavrulur. İçerisine haşlanmış rendelenmiş patates ve baharat eklenir. Ve pişirildikten sonra soğumaya bırakılır. Peynir harcı için; peynirhttp://www.duslerforum.org/images/smilies/virgulll.gif baharat ve maydanoz eklenerek karıştırılır. Kıyma harcı için; kıyma ile soğan kavrulur. içerisine baharatı ekleyerek soğumaya bırakılır. Ayrı bir yerde yoğurthttp://www.duslerforum.org/images/smilies/virgulll.gif yumurtahttp://www.duslerforum.org/images/smilies/virgulll.gif süthttp://www.duslerforum.org/images/smilies/virgulll.gif sıvı yağ karıştırılır. 1 adet yufka tezgahın üzerine serilir. İçerisine harcı konularak rulo şeklinde katlanır. Bu işlem bütün harclar için devam eder. Kalan 1 yufkanın ortasına yaptığımız 4 rulonun ikisi üstte ikisi altta olmak üzere yerleştirilir. 4ü birden alttaki yufka ile sarılır. Dilimler şeklinde kesilerek yağlanmış tepsiye dizilir. Üzerine yumurta sarısı sürülerek 1700 de 30 dakika pişirilir