Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Pelin Öztekin 68 kilo verdi

DeStina

Her Nasip Vaktine Esirdir
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    1,810
Pelin Öztekin 68 kilo verdi

Ünlü oyuncu 151 kilodan 83 kiloya düştü, bu fotoğrafı paylaştı: "Erkek arkadaşım son halime çok şaşırdı"

index.php

Rasim Öztekin’in kızı, oyuncu Pelin Öztekin 1 yıl önce geçirdiği mide ameliyatının ardından 151 kilodan 83 kiloya düştü.

Arkadaşlarıyla birlikte tatile giden güzel oyuncu çekildiği fotoğrafları paylaşınca olay oldu. Her olayda ikiye bölünen sosyal medya takipçileri bu konuda da karşı karşıya geldi.

index.php

Kimi “Şu fiziğe kavuştuğun için helal olsun” dedi. Kimi de “Böyle herkes zayıflar, sıkıysa boğazını tutsaydın” diye eleştirdi.

BKM mutfak ekibi ve 90'lar televizyon dizisinin oyuncusu Pelin Öztekin mucize değişimini, Söylemezsem Olmaz programında şöyle anlatmıştı...

Şu an 88 kiloyum. Bugüne kadar tam 63 kilo verdim. Hedefim ise 70 kiloya inmek.

Obezite hastası olduğum için normal bir insanın yediği yemekler bile bende fazla kilolara sebep oluyordu. Artık her şeyden tadımlık alıyorum, porsiyonlarım da küçüldü.

Erkek arkadaşımla konuştum ve “Sağlığın için ne gerekiyorsa onu yap” dedi. Son halime çok şaşırdı.”Ben seni her halinle seviyorum” dedi.

index.php

Kilo verdikten sonra bütün kıyafetlerimi dağıttım. Örneğin bir iş görüşmesine gidiyorum. Bana bakıp “Pelin Hanım hala gelmedi mi?” diyorlar. Yüzüme baktıkları halde beni tanımıyorlar.

Kilo verdikten sonra kadın olduğumu anladım. Bir süre topuklu ayakkabı aldım eski kıyafetlerimi bağışladım. Bir tane pantolonumu hatıra olsun diye saklıyorum. Bu işe ilk başladığımdan bu yana kilolu tipleri canlandırıyordum şimdi daha az teklif geliyor. Bir rol teklif edildi. Kilolu olmamı istediler, öyle olunca ''kalsın''dedi.

SecurityMan

Haftanın 2 günü 24 saat burdayım! Konuların kıymet
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    63
kilolar pelinden kurtulmuş :D

DeStina

Her Nasip Vaktine Esirdir
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    1,810
:))) sonucta zayıflamış işdeee. büyük azim ..

Üst Alt