OBERON
MFC Üyesi
-
- Üyelik Tarihi
- 20 Kas 2016
-
- Mesajlar
- 3,156
-
- MFC Puanı
- 41
Kg kuzu kol kuşbaşı
2 Adet soğan
250 Gr sivribiber
100 Gr tereyağı
250 Gr domates
Tuz, kırmızıbiber
Hazırlanışı
Patlıcanları alaca soyun.
Ortadan ikiye kesip her bir parçayı üçe bölün ve tuzlu suda bekletin.
Eti düdüklü tencerede 15 dakika pişirin.
Soğan ve sivribiberleri küçük küçük doğrayıp tereyağında kavurun.
Doğranmış domatesleri ilave edin.
Hazırladığınız malzemeyi etle birlikte 5 dakika kaynatın.
Tuz ve kırmızıbiber serpin.
Patlıcanları sudan çıkarıp sıkın ve etin üzerine ekleyip pişirin.
Sıcak olarak servis yapın.
2 Adet soğan
250 Gr sivribiber
100 Gr tereyağı
250 Gr domates
Tuz, kırmızıbiber
Hazırlanışı
Patlıcanları alaca soyun.
Ortadan ikiye kesip her bir parçayı üçe bölün ve tuzlu suda bekletin.
Eti düdüklü tencerede 15 dakika pişirin.
Soğan ve sivribiberleri küçük küçük doğrayıp tereyağında kavurun.
Doğranmış domatesleri ilave edin.
Hazırladığınız malzemeyi etle birlikte 5 dakika kaynatın.
Tuz ve kırmızıbiber serpin.
Patlıcanları sudan çıkarıp sıkın ve etin üzerine ekleyip pişirin.
Sıcak olarak servis yapın.