Patates Yuvasında Yoğurtlu Soslu Havuç
Malzemeler:
- 4 adet haşlanmış patates
- 2 tane havuç
- 1 tutam dereotu
- 4 yemek kaşığı yoğurt
- Yarım limon suyu
- 4-5 yemek kaşığı zeytinyağı
- Tuz, karabiber
Yapılışı:
Patatesleri iyice ezip, limon suyu, dereotu, tuz, karabiber ve zeytinyağı ekleyip iyice karıştırın.
Patatesli karışımdan ceviz büyüklüğünde parçalar koparıp, başparmağınız yardımıyla içini oyup servis tabağına yerleştirin.
Diğer tarfta rendelediğiz havuçları bir miktar zeytinyağında soteleyin.
Havuçları patateslerin içine doldurup üzerine yoğurt dökün
Afiyet olsun…
Patatesli karışımdan ceviz büyüklüğünde parçalar koparıp, başparmağınız yardımıyla içini oyup servis tabağına yerleştirin.
Diğer tarfta rendelediğiz havuçları bir miktar zeytinyağında soteleyin.
Havuçları patateslerin içine doldurup üzerine yoğurt dökün
Afiyet olsun…