- Konum
- ىαкαяyλ
-
- Üyelik Tarihi
- 27 Kas 2009
-
- Mesajlar
- 24,120
-
- MFC Puanı
- 79
Malzemeler;
5 adet küçük boy patates
2 diş sarımsak
1 kâse yoğurt
2 yemek kaşığı mayonez
Damak tadınıza göre tuz
Üzeri için;
Domates dilimleri
Doğranmış taze soğan
Hazırlanışı;
Patatesleri yumuşayana kadar haşlayıp kabuklarını soyun.
Orta büyüklükte doğrayın derin bir kaba alın.
Sarımsağın kabuklarını soyup rendeleyin.
Ayrı bir kâsede; tuz yoğurt sarımsak rendesi ve mayonezi karıştırın
Karışımı; patateslerin üzerine döküp harmanlayın.
Servis tabağına alıp domates dilimleri ve taze soğanla süsleyin.
Soğuk servis yapın.