-
- Üyelik Tarihi
- 9 Şub 2015
-
- Mesajlar
- 44,845
-
- MFC Puanı
- 29,224
Malzemeler
1 Adet Kuru Soğan
100 Gr Pastırma
Yarım Kg Patates
1 Yemek kaşığı Susam
1 Yemek kaşığı Tereyağı
3 Yemek kaşığı Yoğurt
Kararında Tuz
Hazırlanışı
Patatesleri yumuşayıncaya kadar haşlayıp kabuklarını soyun. Orta büyüklükte doğrayıp derin bir kaba alın. Tereyağını tavada eritip susamları ekleyin. Kısık ateşte, susamların rengi değişene kadar kavurun. Susamları patatese ilave edip karıştırın. Kuru soğanın kabuklarını soyup halka şeklinde doğrayın. Pastırma, yoğurt, tuz ve soğanı patateslere ekleyin. İyice harmanlayıp kaselere pay ederek servis yapın.