Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

  • Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Paşa Sarması

Cohen

MFC Üyesi
  • Üyelik Tarihi
    2 Şub 2013
  • Mesajlar
    1,686
  • MFC Puanı
    66
pasa-sarmasi-500x333.jpg


yemek_tarifinin_malzemeleri.jpg



  • 1 lt süt
  • 1 fincan un
  • 3 çorba kaşığı nişasta
  • 1 su bardağı şeker
  • 1 paket vanilya
  • 50 gr margarin
Kremasi için

  • 1 su bardağından 2 parmak eksik süt
  • 1 paket krem santi
  • Tepsiye serpmek için hindistan cevizi
yemek_tarifi_hazirlanisi.png


Muhallebiyi hazırlamak için bir tencereye süt, un, nişasta, vanilya, şekeri koyup kısık ateşte koyulaşıncaya kadar pişiriyoruz. Piştikten sonra margarini ekliyoruz eriyene kadar karıştırıyoruz ve mikserle birkac dakika çırpıyoruz pürüzsüz oluncaya dek. Hindistan cevizi döktüğümüz tepsiye muhallebiyi eşit miktarda yayarak döküyoruz ve soğumaya bırakıyoruz. Soğuması için 2-3 saat yeterlidir. Soğuyan muhallebiye krem şantiyi hazırlayıp üzerine sürüyoruz ve istediğiniz boyutta kesebilirsiniz. Kesin rulo yapoyoruz.
AFİYET OLSUUN.
 
Üst Alt