Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Parmak Kuklalar

Asrevya

Özgürlük=Öze B/akış
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    354

Parmak kuklaları bir bebeği eğlendirmek için mükemmeldir ve kolaylıkla yapılabilirler. Ayrıca yolculuklarda da işe yararlar. Birkaç tanesini çantanıza atın ve artık yolda gerçekleştirilecek şovlara hazırsınız.

Destekler: Eğlence &oyunlar
Nasıl oynanır

Çocuklar siyah ve beyaz yüzler gibi keskin kontrastları gözlemlemekten zevk alırlar. Bebekler ilk doğduklarında görebilmelerine rağmen, uzaktan odaklanma, izleme ve görme kabiliyetlerini geliştirmek için bir çok imkana ihtiyaçları vardır.

Gerekli zaman

30'

Yaş aralığı

0 +

1. Adım

Bazı gülen yüzleri yükleyin ve yazıcınızda resim olarak alın ve şekilleri kağıttan kesin (bilgisayar simgesi üzerine tıklayın). Bu resimleri dilerseniz lamine edebilirsiniz, bu şekilde daha uzun dayanmalarını sağlarsınız.

2. Adım

Her bir yüzü bir lolipop çubuğuna, çubuğa veya bir kartona teyp ile yapıştırın. Çok hızlı bir kukla yapabilmek için, yüzlerden bir tanesini parmağınıza bile teyp ile takabilirsiniz.

3. Adım

Arabada eğlence için, yüzlerden bir tanesinin arkasına kuvvetli bir teyp yapıştırarak çocuğunuzun araba koltuğunun baktığı koltuğun arkasına iliştirebilirsiniz. Araba yolculuğu esnasında uyanık olduklarında onlara bakmaları için malzeme sağlamış olursunuz.

Gereksinimler
Gülen yüzlerin yazıcı çıktılarını indirin
Dondurma çubukları, çubuklar veya karton şeritler
Makas
Teyp

Hileler

Yapıştırma kuklalar sadece anne ve babalar içindir, lütfen bebeğinizin onlarla tek başına oynamasına izin vermeyin.

Alıntı

Üst Alt